Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg az albumot bővíteni kell folyamatosan
értem én...csak fájdítást meg mégse akarok...senkinek nem kívánom...amugy is van gondolom elég problémád ...
NEM AZT MONDTAM! áááááááááááááááááá..................nagyon jól esik, sőt! Csak annyira nagyon hiányzik! Mégis csak idén lenne 10 éve, hogy versenyzek! Azt nem lehet kitörölni az agyamból! Már az életem szerves része!
oksa ....abbahagytam
Hát a szívfájdítás beindult ezerrel, de ez nem azt jelenti, hogy rosszul esik, sőt Aranyos vagy!
Te lettél volna a főtitkár a clubban! Ezt azért ne feledd!

upsssz, most elszóltam magam!
itt is látszik,hogy elmentünk motorozni,erre andris kúrvatáncot járt ezzel is kelletve magát,csak hát levótőszarva
akkor azmár szadomazo
Andris küldtem mailt:)Remélem jó lesz!Ha bármi van,akkor telefonon hivj,mert nem 100%,hogy már gépzközelben leszek..
Dehogy,csak mindíg molesztálni akar Andrisbácsi,mindíg megkörnyékez,én meg mindíg megpofozom a szajháját
ööö....nem szándékos... én csak...izééé...fokozni akartam a jó hangulatot
Naaaa Janikám

Hányszor kaptalak rajta téged és Andris a wc-ben,hogy egymással csókolóztatok? hmm?

és hányszor használtad a wc-ben levő falraszerelt szappant sikosító gyanánt?

Na és a fanclubod,amit alakítani akartatok Andrissal karöltve? a "maszturbésön club" ?!
Te kiscsaj!

Hát miért fájdítod az Én szívemet ennyire?
ááá ugyan...
jah értem...már kezdtem aggodni
Nos akkor Én már nem voltam ott, de tény, hogy pár másodpercre távozásom után kéjes férfisikolyt hallottam!
azaz én ugráltam stopplis cipővel Imi szánalmas farkán, ő meg sikított!
Na de Elissa!
Micsoda BUJA gondolatok!
Nem! Isten ments! Csak egyszer jártam a raktár környékén és furcsa hangokra figyeltem fel! Én naív azt hittem, hogy egy vevő bement és már készültem bemutatni mi mindent tanultam a Segal filmekből amikor csodálkozva vettem észre, hogy Andris és Imre játszanak egymás cúnyájával!
csak nem te forgatod a filmet róluk
Csak az a gond, hogy Én mindent tudok kettőtök kapcsolatáról!

Kisz hamiszok
mindenki ezt mondja