Szervusztok. Nem vagyok motoros és nem is általánosítok. Tegnap (2010,06,13) viszont nekem jött Veresegyházon, a Pamut tónál egy annyira "tökös legény" krosszmotoros, hogy a földes részről körülnézés nélkül ugratott az aszfaltra, ahol én szabályosan közlekedtem az autómmal. Ő nekemjött és el is esett. Én félreálltam, mire ő felpattant a motorra és úgy elhúzott, hogy csak na. Az autón horpadás és karc is keletkezett. (lakatosmunka) Ha valakinek mond ez a sztori valamit, esetleg hallott róla, netán tudja ki az illető, csak annyit szeretnék, ha felvenné velem a kapcsolatot, hogy emberhez méltóan megbeszéljük és lerendezhessük. (Nem akarok trollkodni, de nincs jobb ötletem, hol keressem.) A nem érintetteknek pedig balesetmentes motorozást kívánok, üdv
Mostani hétvégén nem fogok tudni menni motorozni..
csütörtöktől 4 napos tanfolyamon leszek. Megpróbálok holnap vagy utána kimenni gurulni egyet, ne legyek mot(d)ortalan.Remélem nem most túrják meg csévet, mert akkor kihullik a maradék hajam ,hogy nem mehetek rajta
Te is inkább menj el sakkozni az már a neked való. Por szinte nem is volt reggel még saras volt délben meg újra locsolták az egészet. Nekem is nagyon tetszett amikor meg álltunk utána volt 10 perc kemény szenvedéses izzadás. De akkor sem bánom hogy nem itthon feküdtem.
viszont másnap melódia. Hétvégét már ki kellene pihenni
Még jó hogy vettem nyársat... kell tartalék a kocsiba hasonló alkalmakra
Király volt a nyárs
Bandi? Holnap kijössz?
csütörtöktől 4 napos tanfolyamon leszek. Megpróbálok holnap vagy utána kimenni gurulni egyet, ne legyek mot(d)ortalan.Remélem nem most túrják meg csévet, mert akkor kihullik a maradék hajam ,hogy nem mehetek rajta
Milyen csodás hétfő van!
pékgyerek hogy bírta a hőséget...
...mert az gyakrabban van.
Az a jó ebben, hogy minden t le tudunk küzdeni amit akarunk
jó éjt rájderek!