Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne csodálkozz, gondolom be van dagadva még.
valami szivacs?
vagy purhab
Akkor jó, csak óvatosan a zuhannyal, nehogy kinőjön rá még egy lábad ..akkor taksony ...kávémat ne felejtsd már el lécci
zsír, jól gyógyul ezek szerint.

ez hogy edzőmotor, eég durvának hat
Nem vártam addig most felprobáltam ,Nyomja a bokámat valamit ki kell találnom Két zokni
Hiporzó!
Voltam ma controlon,aszonta a doki hogy zuhanyoztathatom a szép lábam,este ráprobálom a csizmát hogy menyire jön be neki szombaton meg kiprobálom Bandi edzömotorját
hélláúúú
jó, jó, de sztem senkinek nincs olyan felindulása, hogy egy ilyet vegyen csak úgy..
ha eltörik a régi, akkor ok, de szimplán..
Taksony miat múlkori miatt elment a kedved... sztem
Elég buzi a idő, ezért nekünk is homokoson kell edzeni
Hello

Eladó a képen látható vadonatúj UNIVERSAL complett villahíd kormánybefogóval dobozában eladó!
Növeli a villa rögzítési felületét 30% -kal a jobb irányítás érdekében. 4 beállítási pozíciót biztosít a vezető legjobb elhelyezkedése érdekében. Minden villahíd CNC mart, pontos adatok szerint a legjobb minőségű, 6061 hideg kovácsolt alumíniumból. A ferdített rögzítési minta, maximális fogóerőt biztosít. Több motormodellhez is kapható! Kialakítása könnyíti a kanyarodást.
Nagyon jó minőségű anyaga könnyebb és strapabíróbb mint a gyári és nem utolsó sorban esztétikailag is sokat dob a mocin.

Bolti ára 80.000Ft felett!

Anyaga: 6061 Hideg Kovácsolt Aluminium

Eljárás: CNC

2004-2005 Yamaha YZ 450F
2004 Yamaha YZ 250

2005-2006 Suzuki RMZ 250
2005-2007 Suzuki RM 125
2004-2007 Suzuki RM 250

Kormánybefogó mérete választható 22mm normál illetve 28mm (1-1/8") túlméretes kormányhoz való is kapható.

Érd.: 06703918024 rudolf.sandor86@gmail.com

ÁR: 35000Ft

Nincs olyan messze mint Monortól Nyáregyháza
Taksony sem lesz túl jó
Ezekután mindenképp beszélek vele
Az nem túl messze van? Ha mégsem jó, akkor nagy lutri lemenni
Eddig szo.10óra taksony
Én tudok az egyik haverom most akarja eladni a motyoit,ha érdekel hétvégén teszek fel rolluk képeket,/ gatya ,mez, buko,ufo mellénying stb. Nincs agyongyötörve emlékeim szerint ,kocaenduros a srác
Keme elég jó értékesítő, talán kérdezz rá, hogy tud-e segíteni
Szevasztok
Merre lesz a hétvégi motorozás? Tápióbicske milyen lehet az is ilyen homokos pálya
Vasárnap Kiviszem bugyingora a KAWÁT hátha rámozdul valaki
Sziasztok! Ki tud olcsón cross mezt?
Oks! viszem
áhh ezek a cuccok is azért vannak mert eladtam a motorom és megmaradtak
Kihozod az edzömotorod is? Kiprobálhatom ,ha nem esik és ha nem esek
Mikor?
pala raceway practice

link
Hát igen, be kéne keríteni, túrni, locsolni és egy jó pálya lenne. De az asztalok agyagból vannak és szoktak a felszínre jönni 5-10 kilós kövek. Múltkor is az miatt estem bár az a mandínerből kifele volt és rámentem egy öklömnyi méretű betontörelékre.
Akkor igen. Így Te is be tudod azonosítani