De mondjuk nincs rendes kezelésben a pálya.. tehát ha kimész, nincs egy tel.szám kitéve. Kéne aki ki tud menni pénzt szedni, meg sok minden... tudom nehéz lehet
Igen sajnos el van hanyagolva megtúrva is akkor van amikor páran összedobjuk rá a pénzt. Ezzel még nem is lenne baj csak amikor megvan túrva hirtelen annyi motoros lesz ott mert valahonnan hallották hogy meg lett túrva a pálya. Ezzel sem lenne baj csak akkor ők is adjanak bele pénzt(nem vagyonokat mert utoljára is amikor meglett túrva 2000-ret adott bele mindenki aki sűrűn jár oda.) Nem azt mondom hogy olyan lett túrás után mint egy hivatalos krossz pálya de sokkal jobb lett.
sziasztok, eladóvá vált yamaha 125ös dtm! nézzétek meg eladó holmiknál!, ha komolyan érdekel biztosan megtudunk egyezni!
nem kell rá költeni, csak menni vele!:)
Van egy "rendes" krossz pálya, a bánya és a pálya között van egy csomó nyom, és van a szemétlerakó mögött a katlan az is egy kijárt pálya. Meg a katlanban van még bicósoknak dirt pálya.
Hát igen ez megdolgoztat bár nincs benne csak 2 picike ugrató szerűség de homok meg gödrök azok vannak rendesen. Az a jó hogy itt még ha nagyon nagy eső is van 1-2 nap alatt teljesen felszívja a vizet. Kisebb eső nem is látszik rajta. Tegnap volt kint haverom motorozni azt mondta hogy jó fogós szerintem szombaton Én is ide megyek.
hát kb senki..csak a parilla
szóval lehet megint tőlük kell rendelnem
annyit tudok hogy eltörtött egy része...belekapott a dugó
de pontosan mem tudom,hogy mely darabokat kell vennem..majd Galus ki kell kérdeznem..
nem kell rá költeni, csak menni vele!:)
Amúgy a Lécz is itt szokott edzeni.
Kézzel gyártott, mint a kindertojás.
plusz a féket sem kell használni, elég ha elveszed a tüzet
ezért lesz eladva..nem kell több meglepi
szóval lehet megint tőlük kell rendelnem
annyit tudok hogy eltörtött egy része...belekapott a dugó
de pontosan mem tudom,hogy mely darabokat kell vennem..majd Galus ki kell kérdeznem..
egyébként mi a nyűg a pwerrel?
Ezen lehet edzeni
Itt hirdetnek olcsóbban az apróban.
Képek a katlanról:
konkrétan power szelep?
vagy nem tudsz szerezni?