Reggel doki , meló , motorozás , forró zuhany ls a nagymutter tojásos nokedlije salátával hát kell ettől szebb nap ...mondjuk mindjárt megint meló, de hát utálok unatkozni
Üdv Tudtok segiteni nekem?
RMZ 250 es mocim van 2005ös évj..olyan problémám van h egyszerüen nem lehet alapjáratot állitani...a karbit már darabokra szedtük tisztitani..és semmi.. alapjárati motor lehet esetleg? v mire gondoltok? EBBÖL kifolyólag kurvára DURROG -hat? mert minden jo helyen van szelepértékek tökéletesek szelepek is ..
aki tud tanácsot adni megköszönném.
Szasz Mindenki! Kidöglöttem ,lebeg az agyam Brugyiba ne várjatok,agyam nincs, erő nem van,meló,meló,meló alvás 2 óra/nap végkimerülés.Mek is fürdni,ájulni. Majd,ha elásnak,jeleztetem Észben legyen Urak, nem minden a zséééé
jövőre durva lesz az SX szezon...felmegy pár gyors srác 250-ből. canard, weimer, pourcel. ott lesz dungey, villo, és remélhetőleg reed, stewart sem talál ki vmi hisztit.
Használt már valaki Motul 710-et? 1:40-be keverném 125-ösbe.
Reggel doki , meló , motorozás , forró zuhany ls a nagymutter tojásos nokedlije salátával hát kell ettől szebb nap ...mondjuk mindjárt megint meló, de hát utálok unatkozni
RMZ 250 es mocim van 2005ös évj..olyan problémám van h egyszerüen nem lehet alapjáratot állitani...a karbit már darabokra szedtük tisztitani..és semmi.. alapjárati motor lehet esetleg? v mire gondoltok? EBBÖL kifolyólag kurvára DURROG -hat? mert minden jo helyen van szelepértékek tökéletesek szelepek is ..
aki tud tanácsot adni megköszönném.
néztem olyat mint a tiéd...csak persze 450 es
Na léptem én is melóba
Öhhöm... ÚJ
Majd az ujj mocira kell
(pardon...csak eddig nagyon tetszik nekem a kis dög )