Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AHOJ!
Melyik csavarral állítod az alapjáratot?
Ez az a motor amit hirdetsz?
Sziasztok!
Használt már valaki Motul 710-et? 1:40-be keverném 125-ösbe.
Zúzok melóba majd ájbíbek
szelephézag annyi amennyit ir..de alapjárat miért nincs ? nem reagál semmire az állito
Szelep hézaGGG!
jóóó
Derékra vigyázni
estetet

Reggel doki , meló , motorozás , forró zuhany ls a nagymutter tojásos nokedlije salátával hát kell ettől szebb nap ...mondjuk mindjárt megint meló, de hát utálok unatkozni
Üdv Tudtok segiteni nekem?
RMZ 250 es mocim van 2005ös évj..olyan problémám van h egyszerüen nem lehet alapjáratot állitani...a karbit már darabokra szedtük tisztitani..és semmi.. alapjárati motor lehet esetleg? v mire gondoltok? EBBÖL kifolyólag kurvára DURROG -hat? mert minden jo helyen van szelepértékek tökéletesek szelepek is ..
aki tud tanácsot adni megköszönném.
kawa lesz...tuti
néztem olyat mint a tiéd...csak persze 450 es
Szasz Mindenki! Kidöglöttem ,lebeg az agyam Brugyiba ne várjatok,agyam nincs, erő nem van,meló,meló,meló alvás 2 óra/nap végkimerülés.Mek is fürdni,ájulni. Majd,ha elásnak,jeleztetem Észben legyen Urak, nem minden a zséééé
én meg a motor alá...

Fincsi lesz
Na léptem én is melóba
No, léptem kanapét cipelni, késő este leszek.
jövőre durva lesz az SX szezon...felmegy pár gyors srác 250-ből. canard, weimer, pourcel. ott lesz dungey, villo, és remélhetőleg reed, stewart sem talál ki vmi hisztit.
Gézáékhoz adta be egy haverom, onnan vettem meg.
Grat hozzá, Gézáéknál vetted, vagy magán személytől
Akkor oké.

Öhhöm... ÚJ
öhöm uj
eggyik sem sürgős
Majd az ujj mocira kell
Yami
(pardon...csak eddig nagyon tetszik nekem a kis dög )
Mindkettő kb. 8-10 nap múlva jön meg. Az üzemóramérő ha sürgős, kérdezd meg Gery-t, hátha most pont van neki készleten.