Jah ! Am kösz!
Van itthon 80-90 w is de aszt a Aprilia tuono 50 esembe akartam beleönte!
Nah az télleg majdnem fele ár!
De abban a márkában amibe vettik abban csak 200 FT
Helló!
Szerintetek egy 2T motorba jó egy Shell Advance ultra Full syntetic motor olaj 4T tesóm most vette a cr 125 ösbe mert valami szerelő mondta neki hogy így nem lesz olyan a kopás!
DE nem merjük beleönteni!
Én mondtam hogy nem hiszem hogy jó!
Szerintetek beleöntsük?
meg kell beszélni, és ha jóvá hagyják akkor mehet ...amúgy mostanában kicsit szűkösen vagyok az idővel holnap is meghívtak nemesbikkre, kelet kupára(pedig megagiga lesz a ), de sajnos nem tudok menni ....
Szia!
Sajnos többet nem tudok mert 2-ő volt a srácnak egyiket én vettem meg, másikat meg haver de ha esetleg lesz nagyobb adag szólok. Ilyen volt: Bridgestone M59. Soft-nak írják mindenütt de azért remélem bírja egy ideig az agyagot is
Van itthon 80-90 w is de aszt a Aprilia tuono 50 esembe akartam beleönte!
Nah az télleg majdnem fele ár!
De abban a márkában amibe vettik abban csak 200 FT
Csak aki nincs képben a pályáról
Szerintetek egy 2T motorba jó egy Shell Advance ultra Full syntetic motor olaj 4T tesóm most vette a cr 125 ösbe mert valami szerelő mondta neki hogy így nem lesz olyan a kopás!
DE nem merjük beleönteni!
Én mondtam hogy nem hiszem hogy jó!
Szerintetek beleöntsük?
http://ecx.images-amazon.com/i...
ilyen!
Majd holnap, csumi
meg a többiek is Pályán jöttök végig vaze 1 órás Út
De most komolyan mondom
Oszt ilyeneket ugrabugrálunk majd
Megjöttem Bugyiról!
Nemrég húzták meg, tegnap esett egy kis eső rá, ma meg 10 - 15 -ig egy szem se!
Ilyen lesz a 7 végén?
Sajnos többet nem tudok mert 2-ő volt a srácnak egyiket én vettem meg, másikat meg haver de ha esetleg lesz nagyobb adag szólok. Ilyen volt: Bridgestone M59. Soft-nak írják mindenütt de azért remélem bírja egy ideig az agyagot is