Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is,de 2 darab
már a nemzetek krosszán is ezzel csapattak
carioli sorra nyeri vele a versenyeket
annyira csak nem szar
nekem kéne
Jó az,de tavaly lebontottam a búbos kemencét
Azért érdemes még várni a visszajelzésekre... elég sok új dolog lesz benne..
Jön az új 350-es!
A KTM új 350-ese készen áll a piaci bevezetésre és hamarosan megkezdődnek Európában is a tesztnapok. Megkérdeztük a témában Kuba Rihárdot, aki szintén az új modell tesztbemutatását készíti elő a környező országokban.

A cégvezető elmondta, hogy: „ - Persze sokat hallunk a KTM 2011-es dinamikus fejlesztési munkájáról, ami egy kis „motocross revolúciót” szeretne összehozni és továbbra is dominálni fog a versenypályákon. Ennek a cross-revolúcionak az igazi kihívása az új 350-es, amelynek kivételes technikai fölényét már Cairoli és Alessi teljesítménye is igazolja.
A tengerentúlról érkező hírek szerint a KTM – hez máris jelentkezett több amerikai sztárpilóta, akik ingyen, bérmentve ( évi több millió dolláros fizetésről lemondva ! ) a narancssárga márkára váltanának, akik bíznak abban, hogy pont a 350-es KTM-el tudnának sikert aratni, vagy nyerni az amerikai supercrossban. Ebbe a körbe beletartozik JAMES STEWART - Bubba is, aki már folytat a céggel tárgyalásokat.

KTM gyár hivatalosan máris bemutatja a mediának a KTM 350 SX-F -et május 19 és 21 között Spanyolországban. Az előrejelzések szerint konkréten júliustól vásárolható is lesz ez a motor kereskedelmi forgalomban.
A KTM OKR elsők között fog kapni az új modellből és már naprenden van a magyarországi tesztnap kijelölése és megszervezése.

Van egy új tervünk, hiszen van egy magyarországi top pilótánk is, a többszörös Magyar bajnok Kamrás Karcsi , aki felújítva régi tudását, a veterán VB-n szeretné reprezentálni a magyar sportot egy ilyen top-motoron.
Karcsival együtt várjuk és számoljuk a napokat , hogy mikor ér már ide a KTM 350-es, hogy új dimenziókban is szerepet kaphasson a magyar sport a világ motocross színpadán.”
darálunk le régi autógumit, azt meg formába téve be a búbos kemencébe.
hungarikum
fordítva lovaglás? háttal vagy lefelé?
már akkor is ment a freestyle, csak mi lehetett a neve?

szabadlovaglásos pózbemutatás?
A cseheknek már akkor fejlett kézműves iparuk volt, mikor mi még bőrgatyában loptuk a Volgát a ló mentén. Vagy fordítva.
Lazíccsáááá
Álljunk össze azt csináljunk
magyarok miért nem csinálnak krosszgumit? Cseheknek is van
Az anya mindenit!

Következő héten mész tangán?
Na mentem,meghúzok pár anyát, öööööhhhh csavart, izzééé anyacsavart
A tiéd Kűdöm postán utánvéttel
Régi mániám ezzel végigmenni románián
Biztos Itt van-e,nemcsak a szám jár Kicsit még rajta hagyom A teló szerelést is leadtam
MichelinBaba jóóó nagyon
Múzeumi darab?!
legalábbis kiállítási
ROMVELO MX,sose láttam ilyet Télleg Román
Nem,minnyá megnézem
Azért román, mert szőrös?
Mibe szeretnétek má belerángatni Felelősséget nem vállalok,link vagyok
Szasz Nekem hátul igazi román gumi van fent.Lehet még 2 gurulást kibír Az első meg szerintem má, rajta rohad vagy 3 éve,de nem kopik,me nem használták