Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kovácsoltvas? Nem bírta a sok SM-et a régi már... vagy pedig te is hízol
Keményen dolgozok most jön a lekvár rendesen, még a boltot kell gatyába ráznom(kaja kánaán) és remélem bejön a számításom
Es az enyemmel mi à szitu?He?
Kovácsolt vas Lakk&Bőr forever
3 mérőt várok
Tiéd, Jacksoné meg az enyém. Szuszogót intézem, huzatot is. Azt hittem most nincs pénzed ilyenekre
felnőttágy is...kovácsoltvas. Mai szerzemény. Gyerekbútor meg egy hetes. Már csak egy Yami kell.
Tényleg, sziszegő meg üó. mérő nekem is kellene,meg az üléshuzat is aktuelle még
Azt hiszem holnap haza költözök, bár nem tudom minek ..tök jó itt
odaért akkor gyerekágy megvan már?
Ajánlom is
ITT hordozom a kocsiban de nem jarok palkonya Fele!meglesz
majd nézünk valami szeszes öreget, hogy valaki az alkesz motoros vonalat vigye
folyamatban.
Kirángatunk valakit a kocccsmából
Iccapp vagy mézzz
Holnap megyek a tanácsra Engedélyt kérni a taksony névre ,ha nem engedik atkereszteljük takony enduro crossra Intézkedj ha engedéjezik akkor üllés ezni kell és szervezz be még egy tagot mert 1 hiánzik a bizotságbol ,ha ezek megvannak kész az egyesület.
Én a Csikára gondoltam
a lánc a végét járja, de szerencsére a többi része 100%-os. Márcsak egy üzemóramérőre VÁROK öhöm-öhöm
Homok Iszap
Meglátjuk ....jó már a motorkád?...
-taksonyban gyakorolni lehet a gödrök kerülése, azaz" találjuk meg a gyors surranókat a pályán" című fejezetet.
Én pénteken 4 kört bírtam rajta...
Bugyi szerintem nyakig iszap lesz
ez egy fogas kérdés, nem tudom
Mégcsak fel se hivtak,ha nem megy el elcserélem van pár 4t -s aki beszámolna 2t-t.,van az a monori 4 sebességes honda elég jo áron van és minden megoldás érdekli,/mi lehet a baja?/
Benne lesz a másik keze, amit a mellkasán fonnak össze
azt hittük káród van
(A) marha messziről jön, nem hiszem, hogy üres kézzel megy haza.