én is pont ilyen pick up-okat nézegetek...nekem pitbike szállításra fog kelleni,de egyenlőre ez csak terv,(majd nyáron ha már lesz melóm)de itt Debrecenbe van aki ilyennel furikázza a rendes crossmotorját is
Motor szállításra egy Favorit Pickup-ot vettem, de végül nem tartom meg, mert nem kell harmadik autó, cimbi szerzett futót. Ezeknek hengerfej problémájuk szokott lenni, ennek is volt, frissen van javítva. 1.3-as, olcsó átíratni, olcsó fentartani. Olyan, mint a képen látható, csak kék. Doboza is van, az meg fehér. 179 az ára, nincs leütve nagyon és kap egy friss műszakit is. Keveset eszik, alkatrészt szinte ingyen kapsz hozzá. Ez volt a reklám helye.
mind1,megnézünk többet is majd
bár én inkább ezt a h100 az erőltetném..
mind1,majd kiderül...
lényeg hogy mindenképp lesz valami
na megyek megsétáltatom a kutyáát
na ja, de ez ne kombi :-)
vicces, hogy befér, kicsit jatszós, de ez ilyen. gondolkoztam mar en is egy regi transporteren, de faszom fizet ennek a rohadek allamnak megegy autoert, inkabb viszem a hatamon :-)
Ne vegyétek meg, nagyon szar bele motort pakolni, az enyémbe is kell görnyedni, de ebbe aztán nagyon, és alapterületre is kicsi a hely. Néztem ilyeneket is anno.
valaki nem arra megy,amerre kéne
A pickup, mint tudjuk, nagyon csajozós!
Béke!
de ebbe hátúl 2 sor ülés van nem?
bár én inkább ezt a h100 az erőltetném..
mind1,majd kiderül...
lényeg hogy mindenképp lesz valami
na megyek megsétáltatom a kutyáát
vicces, hogy befér, kicsit jatszós, de ez ilyen. gondolkoztam mar en is egy regi transporteren, de faszom fizet ennek a rohadek allamnak megegy autoert, inkabb viszem a hatamon :-)
höhö
de szerintem attól még befére...talán
de ez viszont nagyon patent
http://www.krauszauto.hu/reszl...