Abbiztos nagyon szíp lehet Motrizással sehogy,má kivagyok éhezve rá várom a cdi-t,meg a gyújtótrafót a mocihoz,azt góóó.Má nincs mié nyávogni azt indulunk mindenhun .
Jóóóóóóóóóóóóó lesz az!
nálam a konyha piros, a nappali, étkező sárga, a hálószoba meg kawazöld én imádom csak jó bútor kérdése az egész
motorozással hogy állsz?
Okés baby Nagyon ügyes kisasszony maga Mienk konyha sárga lesz,rikító még a csempe is az,azt nemtudom milyem bútrotot akar bele az asszony.Ő választotta,óggya meg
Hello
jelentem a fal gyönyörű lett, nagymamám azóta teljesen be van zsongva és most a fürdőt/wc-t kell kifestenem de idővel az is készen lesz
asszonykád és a poronty jól vannak?
csak egészen nyugodtan szívesen segítek, ha tudok
a telefonszámomat tudod, és ha esetleg nem veszem fel, akkor visszahívlak
elmentem reggel a bóóótba és vettem gipszet, mert kiszakadt egy darab a falból nem bírta el 2 db ötös tipli a súlyomat ma még betömöm azt a kis lyukat , aztán helyére kerül a polc is
Ne írígykedj mán te is ,msn,minek az.Haggyyyyy pörögjön a hülyeség,egyszer élünk .Elég baj az ha az emberek nem akarják,vagy nem merik,leírni amit akarnak, félve,hogy megbántják a másikat.Nem msn-en kell kidumálni senkit,itt nyíltan azt jóvan. Nyugodtan lehet engem is szarozni,nem sértődök meg, ha üzletrű van szó,azé ölök .
Hát-hát, akinek nincs jogsija rá, az menjen babettával, vagy utánfutóval a pályáig... . Borso te hogy alakulsz a festéssel? Amint kész vagy jöhetsz hozzánk is véletlen csempézni nem tudsz? csak 6nm-t kellene a falra tapasztani . Én most várom, hogy gössön a glett, aztán megyek csiszolgatni
már nem nagyon járok ide irogatni, esetleg olvaslak titeket. egyszer elkezdtek arra törekedni a forumozók e topicban, hogy ők vezessék a listát, vagyis hogy nekik legyen a legtöbb hozzászolásuk. meg is lett, és teli teli irták sok hülyeséggel az egészet, amit msn ben is meg lehetett vna beszélni. azota nem nagyon irok....
Azt ezzel elkaptak?Hát mi a picsát csinátá te?Még kerék nélkül is leléptem vóna azzala motrival.Defekt mitszámít,hacsak lenem ugrott a gumma,annak meg nem lenne szabad,ha benne van a papucs .Ínnye.
Köszi jól vannak,veseköve piszkálódik már két hete sajna.Konyhánál tartok,glettelek,csak megálltam kajálni .Jó munkát neked is Hajrááá egyszer majdcsak végzünk.Majd esszercsak megakarnánk fűzni valamire,de majd személyesen,nem ittengene,hagy agyaljanak rajta,ugyan mit akar eze!
hivtak páran de nehéz eladni ilyenkor a motorokat meg a válság miatt is nagyon pang a piac a béka segge alatt vannnak az árak!láttam teis árulod a kx-ed!kimentem a föutra ozt két motoros redőrrel csatáztam és durrdefekteet kaptam és elkaptak ennyi röviden ha érdekel a moci én beszámolnám a kx mert motort akarok csak bekell fizetnem egy 100as a jardoknak!
Értem. Nekem semmiféle jogsim nincsen, meg még csak 125ös mocira lehetne, de arra minek amikor crossoszok.
Mondjuk még 1x se állítottak meg, nem is megyek annyit úton, csak a faluból amig kiérek terepre.
hát minden jogsi elvétele 1honaptol 1 évig illetve 100ezer ft a pontos elvételi időt még nemtom mert még nem döntötték el meg a kocsi jogsi nekem kell a munkámhoz szoval azt mentem inkább!
Van egy crossgumi szettem ami eladó! MITAS gumik szinte vadonat uj! 20000 ft a kettő de külön is eladok. Postázás megoldható
Sűrgős....