Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attakúva Én is akarom,bár lehet megrogynának a kerekek me olyan faszák belül
Nincs abban semmi húzni kell úgy mint Kerkyra bácsi teszi.
Ezek télleg ott voltak Mé nem húzod?Fosol?
nekem csak a szélső jutott,azt se tudom rendesen megugrani mert nem húzom a gázt
Ja az a vadász volt . Szerencsétek hogy nem találkoztatok vele, mert simán lelőtt volna benneteket.
jó volt de jött egy fehér kisteherautóval egy faszi és gyorsan leléptünk
Na és milyen volt?
Meg sanya is Faszod
ma is voltunk Ferihegyen
ment a @
Innye,belsőcsőben szinte olaj se volt Csütörtökre jönnek meg a szimmerigek ,de még délután feladom,így pénteken ott lesz .csodálkozom,hogy jó volt így is.Mostmá tuti jó lesz
Ha már ennyi gumizás van itt akkor én is hozzászólok
Nekem egy 18-as hátsó krossz gumi kéne de annak az ára benne van egy BULL RACING 100/90-19 -es gumiban.5000.-ért eladó vagy elcserélném ilyen állapotú 18-asra.a képeken látható állapotban van.
Sziasztok! Lenne eladó motorgumijaim, crossok: Gumikrol amik rajta vannak annyit kell tudni h szinte zsír újak, 2x-3x lett használva, még az a piros csík sincs lekopva róla, semmi, Márka: Mitas c-10 méretek: Hátsó: 120/90-18 Első: 90/90-21
Árban megegyezünk sz.tem!
Utcai gumit akarok venni...
valakinek cross gumi ! 19/18/21 olcsón egyenesen olaszból !?
Helló! Írj egy e-mailt és megbeszéljük a részleteket! Pestre holnap el tudom vinni!
Megjött a telód Minnyá operálom
köszi!
jó lenne, de én szombaton érek csak rá, és ha jól látom mindig vasárnap van a verseny
szeva mester! köszi hogy kijöttél,baromi jó volt a tegnapi nap!
juni 21. extreme enduro veszprém
Csaó mindenkinek!

Vissza jött a kedved? Hehe.
Sziasztok! Bon jour!
Tegnap olyat krosszoltunk Matyival Monoron, nagyon nagyon jól esett, pedig dög fáradtan mentem ki meló után oda. A bal kezem a végén úgy begörcsölt, hogy nem tudtam kuplungolni, de a pálya nagyon jó volt!
Köszi,család jól van Lélekben készülök,fizikailag idő nem van.Szemem fáj,majd leszünk utolsók,úgyis azokból lesznek az elsők
még el se indultam dolgozni tiszta nyaralás ez a reggel és már az eső sem esik a végén még hiányozni fog az otthon felejtett napszemüvegem
hogy van a család? készülsz a hétvégi versenyre