Innye,belsőcsőben szinte olaj se volt Csütörtökre jönnek meg a szimmerigek ,de még délután feladom,így pénteken ott lesz .csodálkozom,hogy jó volt így is.Mostmá tuti jó lesz
Ha már ennyi gumizás van itt akkor én is hozzászólok
Nekem egy 18-as hátsó krossz gumi kéne de annak az ára benne van egy BULL RACING 100/90-19 -es gumiban.5000.-ért eladó vagy elcserélném ilyen állapotú 18-asra.a képeken látható állapotban van.
Sziasztok! Lenne eladó motorgumijaim, crossok: Gumikrol amik rajta vannak annyit kell tudni h szinte zsír újak, 2x-3x lett használva, még az a piros csík sincs lekopva róla, semmi, Márka: Mitas c-10 méretek: Hátsó: 120/90-18 Első: 90/90-21
Árban megegyezünk sz.tem!
Utcai gumit akarok venni...
Sziasztok! Bon jour!
Tegnap olyat krosszoltunk Matyival Monoron, nagyon nagyon jól esett, pedig dög fáradtan mentem ki meló után oda. A bal kezem a végén úgy begörcsölt, hogy nem tudtam kuplungolni, de a pálya nagyon jó volt!
még el se indultam dolgozni tiszta nyaralás ez a reggel és már az eső sem esik a végén még hiányozni fog az otthon felejtett napszemüvegem
hogy van a család? készülsz a hétvégi versenyre
Nekem egy 18-as hátsó krossz gumi kéne de annak az ára benne van egy BULL RACING 100/90-19 -es gumiban.5000.-ért eladó vagy elcserélném ilyen állapotú 18-asra.a képeken látható állapotban van.
Árban megegyezünk sz.tem!
Utcai gumit akarok venni...
jó lenne, de én szombaton érek csak rá, és ha jól látom mindig vasárnap van a verseny
Vissza jött a kedved? Hehe.
Tegnap olyat krosszoltunk Matyival Monoron, nagyon nagyon jól esett, pedig dög fáradtan mentem ki meló után oda. A bal kezem a végén úgy begörcsölt, hogy nem tudtam kuplungolni, de a pálya nagyon jó volt!
hogy van a család? készülsz a hétvégi versenyre