Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Hétvégén terveztek valami össznépi crossozást valamelyik pályán(pest megyében persze a kókai verseny kivételével) mert szivesen csatlakoznák 1 motorral a társasághoz.
Kihagyok pár napot. Pl. péntekig

...van más baj is, ami miatt frusztrált vagyok. Mondjuk jobb, mintha kasztrált lennék.
Mentem én is keresztbe azzal a hodály futóval, az a szerencse, hogy a renyó felnije olyan bordás, így a sárfal oldalán egész szépen kapaszkodott...fel is borult a motor, de nem mertem megállni
Bugyin meg otthon is ugyanúgy szakadt az eső. Inkább Nyulacskámmal otthon pihentem. A sors tudja, hogy nem kéne erőltetnem a motort most egy darabig.
holnap reggel megyünk ki,gyere
talán lesz rámpa is,frííísztájlozunk egyet
Kerkyra a görög, az esőcsináló, ahova megy vagy elmegy ott esik mint állat
fél órát kb nem esett...megjött kerkyra,utána meg övlött folyamatosan mint az állat
dumáltunk még kb 1-1,5 órát aztán mentünk haza
utána mentetek Fecóhegyre, ott nem esett, létrán jött?
ne idegeld magad, neked pihenni kell, túl vagy edzve, semmi motivésün már, láccik rajtad, hagyj ki pár napot
7fő van , a nap is melózik vagy 5 napig biztos ...hogy vezesse rá az anyjára a vezérbikát a f.szópó állatja , aki a zidőjárást tekergeti .......................
Bonvájázs
utánfutóval együtt repültek,nem estek le
Tsááááá! Nekünk nem esett le,simán kijöttünk Egy órán keresztül mostam mindent
jót offroadoztunk..kókán is,ferihegynél is
és az út végén?a nagy gödörrel mi volt?mi akkorát ugrattunk hogy leszálltak a motorok
szia,hazamentél tegnap?Bugyi nem volt?
ja vazeg,elég zsír idő van.
holnap is remélem ilyen lesz...
tegnap ferihegy meg volt túrva,mi mentünk rajta először...naggyon zsír volt
A jó édesanyját az időjárásnak. Most bezzeg milyen szép idő van. Na, el is húzok ebédelni
Vigyázz magadra, bár nem tudom, hová mész. Azért privátban megírhatod, hogy most mi a stájsz.
jo reggelt fotelkrosszosok,
Viszlát
pont most amikor minden patent?moci,felszerelés minden szir szar.inkább mennyünk tréningelni,egymást hajtani!attól megjön majd a kedved
Na, akkor én is mondom:
a faszom tele van a kibaszott esővel
Legközeleb csak hominger pályára menjünk, ha esőgyanús a vedör.
De legalább az üóraszámlálóm olajcsere után 0-ról fog mérni, mert most cserélek olajat.
És most Kókán 0,0 óra ment bele... fakkk
Öreg röhögött, úgy mentünk ki az úton, hogy meg sem csúszott a kocsi.. balra kimentünk a fűre, simán végig gurultam- többiek meg röpködtek kerezstbe, elég durván.
Jó éjt minden kinek!
na hi

full sár mindenem....de megérte...

most persze felhőtlen az ég, semmi eső...
Ilyen csokit eszel a gépen?