Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg vagy!
Hi! Fiatalok!
El kell mennem most egy kicsit, de utánna még jövök és ki kell tárgyalni mer nagyon csörög :)
mondjuk az az egy letört nyelv is zsámit nem keveset, és nézd meg a kuplung kosár hátulján a rezgés elnyelöket, az a legjellemzöbb probléma,,,,
Sziasztok. Lenne egy kérdésem: A motorom elkezdett csörögni, a kuplung és a vízpumpa környékén, de lehet hogy beljebb és annyi lenne, hogy mikor sebességben van és behúzom a kuplungot, akkor zörög csak. Mi lehet ez? Szétszedtem a kuplungot, de nem találtam semmit... A kuplungkosárból amúgy le van törve egy nyelv, ha ez számít valamit. Segítsetek, mert idegesít hogy mi az.
Én kimegyek Bugyira vagy Taksonyba, leszarom a szelet meg a borult időt, csepergést...meg a fájó lábaim, motorozni akarok. Max. ha szakad az eső, akkor maradok itthon himbát felújítani.
szia,lehet nem megyek
ha nagyon jó idő lesz akkor megyek
Igazából fáj a vállam Monor óta
itt már nagyon készülődik valami. talána egyfehr idomszettes kawa
Csákány!

Valaki ismeri ezt a láncot:http://www.ekchain.hu/catalogu...
14E körül van amit néztem amihez a versenykrossz van írva
ha valaki ismeri írhatna , mert árban nem rosszak!
szeva...holnap?
hali,jól szétkaptad!de jó lenne ugrani rajta,kár hogy béna vagyok
Alvadjatok,mert én most azt fogok. Cakááááááááát...
Megteszteled,nem -e szimmeringes sanya telója?
Te kis fekvenyomógép NightDay?
Esetleg valakinek? 41 es crosscsizma eladó, vagy nagyobbra cserélhető 43 44-es-re
Talán menni fog. Veled ellentétben én össze tudom rakni majd, ha meg lesz hozzá a cucc
ha összebirod rakni a zöldséget!
Rám gondoltál ugye? mert a te motorod a konyhába fog megöregedni.
király rámpa.tökös legény aki fog ugrálni rajta!
Sziasztok. Megvan az új rámpa.És a motoromat is elkezdtem szét szedni hátsó lengővilla felújítás stb stb