Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jól figyeld meg a yamahát! mert 96-2002 egyforma az idomszett!
felnibe van beleütve! hónap-év vagy ülés alatt vagy a gyári idomok belsö oldalán rajta van!
na majd adok én neked olyan nyomást
szevasztok! szerintetek ez a moci valóban 2000-es? YZ annyira egyformák nm tudom belőni mikori lehet. . . . segítsetek légyszives, most akarok125 crosst venni. Yamahákról vkinek tapasztalat ? válaszokat várom köszi csáó
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ezért volt nyomás rajtam 7kor, most nézem , hogy egy nő volt felettem, reggel 7től
Arívarívaríva.... ......reggölt
AVE! Az ezer to vidékén nincs crosspálya,a fürdés még egy picit necces
Jól Hergelt!?Menjünk Délegyházára
Jóreggelt
ja,mert talán 7-8 ZÁRVA van
Vasárnap miért nem megyünk Nyálegyházára, ott elöbb lesz verseny mint Bugyiba, meg sztem nincs is olyan nagy sár, talán
hegesszünk
Dididadidé

hali
Becsületesen nem lehet megélni,én má csak tudom
csácsá
Elhózok én is Jó éjt mindenkinek
Mondjuk az elég szomorú volt, mikor őszintén 1990-esnek tettem fel a motorom, és azért nem kelt el hónapokig, mert nem volt pofám ráhazudni 3-4 évet
Ne is mond,szoktam röhögni,ezt vajon mé nem minősítik csalásnak?
a másik kedvenc témaköröm az évjáratok szépítgetése a motoroknál, sajna már nincs meg, de lementettem egy hírdetést, e-h dobfékes CR, évjárat a hírdető szerint 1995
Te ez nem csalo csak ilyet árul ,eröl kapod a fénymásolat azér nem olvashato azt mégsem irhatja oda hogy Kokány Kázmér
Tökmindegy, valami nem kerek, de a legszebb, hogy már fél éve hírdet, de a helyesírásáról mindig megismerem.
Régen ez volt a szöveg: VAN MOTORJAVÍTÁS!
(kb.: Elvis ÉL)
H,hogy van pofája,legalább rendesen kicsiáta vóna,másnem radírral,nem?