Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg nem akarom fényezni a taksoníi pályát ,4kor voltam kint és se viz se sár ,csak fogos homok
igazmondó csillagszemű juhÁSZ
Csika?
ezt nem is mertem megkockáztatni
sziasztok

Nem tudja valaki mennyi olaj kell száronként 90es évj. Rm 125 első telóiba? Sima telós. Köszönöm
meg ha te egyszer tesztelted volna, nem lett volna puha
neeeeeem csak hiszek neki, mert még sose hazudott nekem

Borsóka nem potyaszexre van. Igazi jó barát.
most nem akarom azt mondani, hogy ha annyit mentek sárban mint ....... csak akkor utál6játok ....ha nem kell akkor minek
Én meg má,sarok rája Egyszer élünk
tesztelte?csókolom,tesztelte?
még egy őszinte ember
Ebben egyetértek mert másbolsem állok csak a takaritásból, de ezt is kellgyakorolni
Ő mondta
maga ezt honnan tudja
Én is utálom már a vízet, sarat, a nem múúúúszály elkerülöm...az utána lévő tortúrát rühellem már, motor, ruha, mosás egy 7ig má túl sok volt
nem azt mondtam, hogy nem tudok átmenni rajta, hanem hogy nem szeretek
teeeee, kis puhapöcs
Becsukod szemed,teligáz,mire kinyitod átértél Vagy igy vagy lapon,de azt észreveszed
ez tény...a sok sápadt monitorfejű...meg is halna...pedig PC-játékokon milyen jól megy nekik
Most is kéne,soknak,hátizsákkal,25 kilós zsákkal
Oké, most nyeregbe kerülhettek, hogy jól megaszongyátok nekem, aki nyegle, kényeskedő béna szar, hogy a tökös gyerekek nem ijednek meg egy kis víztől, én akkor is őszintén és egyenesen bevállalom: Nem vizisielni mennék, hanem motorozni, és ha nem MUSZÁJ és elkerülhetetlen, akkor igenis ne legyen a pálya közepén egy 4 méter átmérűjű iszapos pocsolya, ami egy pici melléásott gödörrel simán elkerülhető.
Puhapöcs vagyok, ennyi
Ladikon,de ladikon
többet kellett futnunk rajta mint motorozni
ott voltam mikor lett a pálya