Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé jobb lenne ha a seggemet ,csak markolászná
csak előlről, és ne háturúl, mert akkor nála van a brééé
Terhesség alatt nincs menstruálás
Te leszel a második legényanya ....Az elsőt a Józsit, rátótiak már kikövezték
holnap mit csikálsz te monoron, suttyomedzel?
te dög sose gondolsz ráháháháááám
HP se ártana a mai nap után
Midenféle Ilyesmibe othonvan a doktornö,És az se baj ha mind akét keze a váladon van
Tányérnyaló,gyere délbe Monorra
Ezabajom se nem van.Lehet terhes vagyok?
Jaj te drága, miért nem szóltál előbb, mert még a tányért is kinyaltam de HP-ból van még vagy 1/2 üveggel
Nekem tavaly vot fekélygyanús esetem -10kg 1 hónap alatt....nyamiiii semmi nehéz kaja azóta sem, mert akkor nincs alvás éjjek
Akkó nekem nem az a bajom,má elfogytam volna.Más lesz ott.Sokat iszok.Azé felcsináltatom magam
hozzad át de villám gyorsan a maradékot
mire hazaértem elfogyott a kacsamájas zsíroskenyér adta teli pocak érzés
Amikor már gáz van az drasztikus fogyással jár ,én 2 hét alatt 16kg fogytam,novemberbe nekemis buzizott az aranyerem és az is vérzik rendessen,Egy honapba telt mire elmult/kenocsökel/,Igyál ok folyadékots
Majd előtte veszek be fogalmazásgátlót,biztos a biztos
Hétvégére nekem is kész lesz a DöRmi. Megyek is ki Takonysonyba túrni a homokot, de még lehet, hogy áttévedek Bugyiba is...bár ilyen esők után.........
Mikor vizsgál a doki vigyázz, mikor bematat, nehogy mind a 2 keze a válladon legyen
tucc élni Igy kell
Köszi,úgy a.Szemüveg lekerült,holnap délbe jöhetsz fotózni Monorra
Húúú, én vigyázok a vonalaimra össze ne menjenek, betoltam egy kis vaddisznyó ragut egy kis majonézes jégsalival, most meg rátolok egy kupICA HP-t nyamnyam
vidám fickók ezek itten, engem is mindig jobb kedvre derítenek
biztos szívesen téged is megpróbálnak kicsit felvidítani
Nem fogytam semmit,nem is híztam.Stressz az má velem él,bár az lenne
Lábadozok
vagyogatok köszi... jelen pillanatban nálam biztosan jobban van mindenki,de nem akarom "lehúzni" a csapat kedvét
Hály Mindenkinek!
Bála bá Béla bá ne rémkedje engem máá' Meggyógyultál már hétvégére?