Akkor így már megvan
A kulcsmondatod: fizetőképes keresletet kellene találni. Nem vagyok városban(bár Gárdony elvileg az, gyakorlatilag egy nagy sz@r) és még csak 3 éve nyitottunk, tehát nem panaszkodom, azért megyeget a bolt, de a szerviz nélkül becsukhatnék...Próbálkozunk ezzel azzal, aztán majd meglátjuk, végül is egy általános motoros boltot nyitottunk.
Azért kérd el tőle MSn-en mert ne töltsön mindenki ész nélkül!
Én letöltöm....utána te..és így tovább!Nekem nem vagy MSN-en és Borso halál profi az FTP-zésben!
Hi,
Most jött vissza a netem.. Szóval 1szónak is 100 a vége, ahogy én mondanám, énsem hittem benne, de manapság a reklám a minden, persze azt Te tudod, Neked milyen mértéket ér meg, ill. mennyire akarsz terjeszkedni.. Ááááá de bölcs vagyok, már csak fizetőképes keresletet kellene találni...
A kulcsmondatod: fizetőképes keresletet kellene találni. Nem vagyok városban(bár Gárdony elvileg az, gyakorlatilag egy nagy sz@r) és még csak 3 éve nyitottunk, tehát nem panaszkodom, azért megyeget a bolt, de a szerviz nélkül becsukhatnék...Próbálkozunk ezzel azzal, aztán majd meglátjuk, végül is egy általános motoros boltot nyitottunk.
Msn címem: black.moto@hotmail.com
Előre is köszi, akárkitől is kapom.
Én letöltöm....utána te..és így tovább!Nekem nem vagy MSN-en és Borso halál profi az FTP-zésben!
Most jött vissza a netem..
Mitas-t keresek:
80/100-21
120/100-18
Képek fent vannak?