Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meg ezt... Betűk maradnak le... Im... az elejéről... Elis megyek fürdeni, hátha regenerálódom...
ádom a netes társalgást... Hogy jól ellehet értelmezni, ki mit is akar, mire kiderül, már nem aktuális. Vagy abszolút...
Fel se merült bennem
Nem gond, nem kérdeztem semmit, csak nem szeretném, ha Te tartanál engem prosztónak... Tegnap leszakadtam, és 1 napig nem volt netem...
Akkor így már megvan
A kulcsmondatod: fizetőképes keresletet kellene találni. Nem vagyok városban(bár Gárdony elvileg az, gyakorlatilag egy nagy sz@r) és még csak 3 éve nyitottunk, tehát nem panaszkodom, azért megyeget a bolt, de a szerviz nélkül becsukhatnék...Próbálkozunk ezzel azzal, aztán majd meglátjuk, végül is egy általános motoros boltot nyitottunk.
Az van hogy a Borsó egy genya...úgyhogy meg is beszélem mindjárt anyukámmal hogy hétvégére főzze meg levesnek
bocsáss meg, hogy nem válaszoltam, nem szoktam megnézni az értesítőt.
Oké így már minden világos
Msn címem: black.moto@hotmail.com
Előre is köszi, akárkitől is kapom.
Szioo... Te szoktad nézni az "értesítőidet" a postádban? Csakmert válaszoltam Neked...
Azért kérd el tőle MSn-en mert ne töltsön mindenki ész nélkül!
Én letöltöm....utána te..és így tovább!Nekem nem vagy MSN-en és Borso halál profi az FTP-zésben!
Na most bekavarodtam: Borsó azt mondta kérjem tőled, te meg azt mondod kérjem Borsótól. Most akkor mivan
Délután majd kérd el Borsotól mert most én töltöm le őket
Ne mááááár, az én képeim nagyon szarok lettek és szeretnék egy két minőségi képet a srácokról
Akkor mér nem
nem akarja elárulni pedig nem is lettek olyan rosszak
Szia! Hol tudom megnézni a képeket, amiket Borsó készített?
Na asszemm Ő az új példaképem, ha igazán jól akarok motorozni Nem tudjátok a telszámát? Biztos tuna segíteni futóműbeállításban mindannyiunknak
Hi,
Most jött vissza a netem.. Szóval 1szónak is 100 a vége, ahogy én mondanám, énsem hittem benne, de manapság a reklám a minden, persze azt Te tudod, Neked milyen mértéket ér meg, ill. mennyire akarsz terjeszkedni.. Ááááá de bölcs vagyok, már csak fizetőképes keresletet kellene találni...
Reggelt!
Mitas-t keresek:
80/100-21
120/100-18
na fejsze örülök, hogy kettőig látok
köszi!Ügyes vagy!Egy vérbeli guru
Jelentem IGEN
Jó reggelt!
Képek fent vannak?
ez nagggggyyyyon duuuurva,,