Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azért jössz, nem
A Geréék voltak ma nyéregyházán azt mondta hogy haza kelett jöniük ,a pálya le van huzva de tiszta sár meg latyak nem lehetett rajta menni,a taksonyi pályára jöttek visza ,itt meg voltak jo páran de itt legalább tudtak menni.
persze ha megyek egyáltalán
én nem..még nem gyütt meg
Szevasz!Én is ilyesmire gyanítok,csak olyan víkony vagyok lehet belem sincs.Mennézetem De ilyesmi bajt nem találtak.Vagy nem is keresték.Minden laborom jó,csak a bilirubin szintem a 400 szorosa a megengedettnek.Ez az érfesték valami szar,agyra is rámehet.Azt má tujják ettől vagyok sárga.Nemtunnak vele mit kezdeni,marad értéken.
itt felsoroltak közül mindenki motorral jön?
Én nem hiszem hogy tudok menni ,dögrováson vagyok .
hali
mi a helyzet?
Misszámít az gyere
Jo estét! Az nem játék ,lehet hogy vastagbél gyuladásod van,nekem is igy kezdödött ,és majdnem megmurdeltam ,az utolso pilanatban diagnoztizálták ,pár nap és kilukadt vona azt kampo,szerintem inkább nézesd meg,ha belsö aranyér kenöcsel elmulik probáld ki a hemoridot az nekem is bevált aranyérra.
Semmi.

1 - Csika úr
2 - Csikáné asszony
3 - Dulai úr
4 - Borsóóóóó
5 - Keme
ha sanya megy,és elvisz...akkor én is menek
Urak, aki jön holnap a naaaagy közös motorozásra, legyen kedves leírni magát:
1 - Csika úr
2 - Csikáné asszony
3 - Dulai úr
4 - Borsóóóóó
5 - Keme
6 - Gero
háá magának meg mi baja
Üdv emberek!
Elvileg én is megyek holnap Monorra.
Szerintem a lassúsági kupát már el is nyertem.
Kicsit fura hogy senkit nem ismerek személyesen, legalább itt lesz az alkalom.
Én megyek. Kaja nem kell. Hozok maceszgombócot meg rántott pajeszt fitymasalátával.
Hát igen.Debrecent még megpróbálom azt szarok rá.Ha pusztulni kell pusztuljak
Nem hiszem, de hátha mégis. Egy próbát megér

Urak, aki jön holnap a naaaagy közös motorozásra, legyen kedves leírni magát:
1 - Csika úr
2 - Csikáné asszony
3 - Dulai úr
4 - Borsóóóóó
5 - ...?
Passz, én még orvos se vagyok. A Hetényibe meg ne menj többet, cimborámnak térdnél amputálni akarták a lábát, a Sportkórházban Pesten meg 15 perces műtéttel helyrehozták, a mai napig futkároz, mikor kergeti a felesége.
De igen.Segítenél,talán rád jobban odafigyelnek.Köszi!
Nem nem.Kivizsgáltak,gyomortükrözéstől,mindenen keresztül,még MR-en is voltam Szolnokon.Feküdtem Cegléden 1 hetet.Semmi.Pesten a Klinikán 5 professzor aszonták ilyet még nem láttak,valami bajom van csak netujják mi.Mondom nekik,me még nincs neve,akkó aggyanak neki,nekem meg gyógyszert.Semmi.Mostmá hova menjek?Nincs itt egy Orvos aki tud erre mondani valamit?
Csika,
nem kéne írni lassan egy listát, h holnap kik jönnek csak hogy ne vásároljatok be túlságosan
Klasszikus gyomorfekély tünetek. Narancslé fáj, fagyitól semmi bajod, alkohollal lehet húzni-halasztani, mert fertőtleníti, de a sebet nem hagyja begyógyulni.
Azt azé nem mondanám...
A hát.Inkább hülye