nem késő,mert nem vettünk végül semmit,mert dulaiékkal 4en maradtunk,azt a kaját meg megvesszük holnap. De nem is a pénzről szól! Csak szójjon akinek kell. Ennyi. Akkor téged számoljalak? Ja meg csinálok máglyarakást,ha az uram elvisz almáé
Magamra veszem:
Én mindig viszek 1-2 szendvicset, de legtöbbször azt se eszem meg. Ezért miattam ne számoljatok több kajával, valszeg úgyse enném meg, ezért nem szálltam be. Ennyi.
Aszontad hozol,de megkóstolod a miénket. Minek hozni?Töri itt magát a paraszt,hogy legyen má egy normális nagy banda önzetlenül,de mindig vannak kihúzók(nem személy szerint rád értem,(általánosítok)azok menjenek máshova)mocizzunk,meg bulizzunk együtt,úgyis csak jobb lesz a csapat hétvégéről hétvégére.Legalább a kezdők is vagy versenyezni nem akarók talán eltudnak lesni ezt azt a jobbaktól vagy fordítva.Az emberi kapcsolatok,ezenkívül meg szerintem megfizethetetlenek.Remélem nem szívtad mellre,hülyéskedek,de gondolom az alapjait megérted annak amit ezzel mondani akartam.
Én mindig viszek 1-2 szendvicset, de legtöbbször azt se eszem meg. Ezért miattam ne számoljatok több kajával, valszeg úgyse enném meg, ezért nem szálltam be. Ennyi.