Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól elvagytok
okéka
Pakold ki a csempét meg a szarjaid a kocsiból azt mennyé
akkor benevezek köszi
Én vagyok a rabbi hova álljak?
nem késő,mert nem vettünk végül semmit,mert dulaiékkal 4en maradtunk,azt a kaját meg megvesszük holnap. De nem is a pénzről szól! Csak szójjon akinek kell. Ennyi. Akkor téged számoljalak? Ja meg csinálok máglyarakást,ha az uram elvisz almáé
Oké. Mi, zsidók, külön parkolunk majd.
én kajáznék de gondolom má késő szolni,na minde4gy viszek szenyát
Én is ugyanezt csinálom Amúgy meg zsidó vagyok ahogy te is
Magamra veszem:
Én mindig viszek 1-2 szendvicset, de legtöbbször azt se eszem meg. Ezért miattam ne számoljatok több kajával, valszeg úgyse enném meg, ezért nem szálltam be. Ennyi.
Aszontad hozol,de megkóstolod a miénket. Minek hozni?Töri itt magát a paraszt,hogy legyen má egy normális nagy banda önzetlenül,de mindig vannak kihúzók(nem személy szerint rád értem,(általánosítok)azok menjenek máshova)mocizzunk,meg bulizzunk együtt,úgyis csak jobb lesz a csapat hétvégéről hétvégére.Legalább a kezdők is vagy versenyezni nem akarók talán eltudnak lesni ezt azt a jobbaktól vagy fordítva.Az emberi kapcsolatok,ezenkívül meg szerintem megfizethetetlenek.Remélem nem szívtad mellre,hülyéskedek,de gondolom az alapjait megérted annak amit ezzel mondani akartam.
Zsidóskodtam? ? ?
Nem me zsidóskodtá,de a kípet azt mennézem,hun tívelygté el km/h-ba
Ha veletek eszek, összedobtok 40ezret?
nekem akkó vót a legjobb mikor rendőr volt a sógorjelült,illetve mikor egy arab maffiozó volt ,a végén meg egy köcsög lett belőle
Oké,majd hozom azokat is
leszótá a haveroknak? na majd holnap dumcsiztok
ez valami meseszép
Szia Ronis szeretném megtudni hol van az a hely ahol február 5én mociztál? itt lehet nyomatni vagy elzavarnak? köszi, hali.
Ajajjjajajajjjjjj Ez azé vót ,me nemkaratá velünk enni
én 70esben 115 .helyszini?inkább a pályán húzzuk neki!
Nem siettem, 50-es mezőben 75-80.
vazzeeeeeeeeeee,nem tanulsz?én mult héten jártam igy,60 ezer!akartam is mondani hogy fittipaldiba nyomod
Szevasztok. Ma csináltattam magamról egy videót, ahogy autókázok. Kicsit drága lett, 40ezer Ft.
Ez ilyen maszek módszer... ott van egy ilyen félig eltüzelt korhadt fa és azzal támaszottam ki. De a sár is megfogta volna