Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visonta, Hungary
Link:

Ezen a pályán járt már valaki? Mert ez itt van a környékünkön és menni kéne már egyet pályázni.
te,ez mitöl áll ez a motor?a sártól?
Ez igen... ehhez képest nem is volt saras a motorom
köszi
ez sóskút volt..
csak 3-4 sár"folt" volt...de ez azért jó volt...
az a fura,hogy grillen egy sárdarab se volt...valamit jól csinál
Ez nem pálya volt Dombon lefele mellette mentem és huztam a féket Nem volt valami jó motorozni, de legalább mentem 1et.
Amúgy letört még1 darab a kuplungkosárból szóval
Ezt itt a környékünkön sikerült ( a legkissebb sárba mentem amit csak találtam ) 300 forintot dobáltam a mosóba de meg sem látszott rajta...
sárban szar menni pályán...
semmi élvezet,legalább is nekem
én 12re megpróbálok kiérni, csak nem tudom pontosan, h hol van megmutatánd azt a műholdképet megint lécci lécci
jó a kenés a láncodon
ezt hol sikerült?
mikor kezdődik a Monori banzáj?
Húha.... az idő az jó, viszont sár az van egy kicsi Ha menni akar valaki motorozni akkor utánna egy jó 1 óra mosást számoljon hozzá
na mi a pálya srácok?
megnézte már valaki, hogy milyen a holnapra kiszemelt pálya
háj
hali
Helo
ok,de csak ha jó idő lesz,ő is ugyanazért vette mint te.Mire megvennél minden extrát külön majdnem 3millánál tartanál,megvan vele elégedve
zsír
majd összehasonlitjuk a 2t vel..
haveromnak van egy ilyen 450es azt mondta elhozhatom,valamelyik hétvégén leteszteljük
2008-as évjáratú, kb.8 üzemórát használt.
A rendelhető összes extrával felszerelt:
-Öhlins központi rugóstag, 50 mm-es Marzocchi első teleszkóp, Silent blokkos mart villanyak, mart aluminium racing kerékagyak, elől csúszó 270 mm-es Brembo féktárcsa, Arrow titánium verseny kipufogó rendszer, csúszó kuplung, Vortex változtatható versenygyújtás, szinezett Excel felnik, Reikon 28 mm-es versenykormány.

Ára: 1.549.900 Ft. (új ára: 2.350.000 Ft volt)
Tel: 30-9651313, Akár 0% befizetéssel is elvihető!
ez gecire tetszik jobban mint a 208as Mennyié adják?