mutkor mentünka hungárián..és beállt mellém ez az erdős csabi féle drag auto..azthottem ezzel jön
de aztán láttam hogy futón van..már egy pillanatra elhittem hogy a hungárián küldi vele
ez csak egy cetli igen
a a többi rendes anyag az le van fűzve,műanyag borítás,kép,tobb szöveg stb...
olyan mint a spirál füzet kb...csak jobb
ez csak egy részlet belőle
de igazad van..lenne mit javitani
Esetleg az elütéseket, és a formai világát helyrehozhatnátok. Illetve az adatok áttekinthetőek lennének egy táblázatban. Javaslom ilyen szempontból legyetek a legkritikusabbak magatokkal szemben! Ne vedd/vegyétek bántásnak, de egy ilyen cetlit, én mint cégvezető végig sem olvasok. Azt gondolom magamban: "bazmeg ez nagyon gáz, biztos amatőrök, végig se olvasom". Ki kell emelni bizonyos részeket! Mint pl. LEÍRHATÓ AZ ADÓBÓL, meg TORNATERMI FELKÉSZÍTŐ EDZÉS, REKLÁMFELÜLET MEZEN, BUSZON, GÉPEN
Javaslom nézegessetek bármilyen ajánlatot vagy brossurát. Faisst, ha voltál sportkiállításon kaptál elég szórólapot, ezek mind úgy vannak megszerkesztve, hogy eladják magukat. Olyanok amiket szívesen fog kezébe az ember, esetleg végig is olvas.
Hangúlyozom a szöveggel minden rendben, csak design területén kell kicsit fejlődni.
de átnézzük.
spalya meg nemtom mit vezet
semmilyet
de aztán láttam hogy futón van..már egy pillanatra elhittem hogy a hungárián küldi vele
a a többi rendes anyag az le van fűzve,műanyag borítás,kép,tobb szöveg stb...
olyan mint a spirál füzet kb...csak jobb
ez csak egy részlet belőle
de igazad van..lenne mit javitani
Javaslom nézegessetek bármilyen ajánlatot vagy brossurát. Faisst, ha voltál sportkiállításon kaptál elég szórólapot, ezek mind úgy vannak megszerkesztve, hogy eladják magukat. Olyanok amiket szívesen fog kezébe az ember, esetleg végig is olvas.
Hangúlyozom a szöveggel minden rendben, csak design területén kell kicsit fejlődni.
ezért kell a szponzor...nézzétek a költségeket
ezt adjuk a cégeknek..vagyis ez az egyik része
Na tényleg lépek.
szervizen nálad
te CR-ed
te XR-ed
sógor CR
após CR-F
?
Na mára le kell hogy borítsak.Jóccakát mindenkinek.
Szasztok.