engem nem hidalt le a 250 es 2t cross... a cr után... ezt is simán lenyeleztem... ez is ugyanúgy emelte az elejét... csak többet szippant... a cr em 45 ló... 15 lovat nem is érezni csak nyomatékban.... viszont az tuti hogy benzineskannával kell menni mocizni
nem tudok képet mutatni... olaszo-bol hozza be a pali, és felujitja teljesen, blokkot, meg fékeket, meg telot, csak látszik a külsején h nem finomkodtak vele ... de 200tol kezdődnek, és van 400ért is, de az jo allapotu külsőre is
de rengeteg motor van a házánál... meg még kinnt a tszben is van neki egy csomo
Hát jah 42Le-t nehéz kinöni a 60Le-s 250-es téged nem kinö hanem kilő De sztem elég a 125-ös föleg kezdésnek!!! Amugy hány éves vagy??? Meg 250-ért mikori az a 250-es??
Hallod 250-esel elszállsz.... föleg ha nem finomkodsz még a 125-ös is jól földhöz bazs ha rántgatod a gázt és amugy a 32 Le nem 42 és egy vesenycoross annyi 42 körül van!! Ja és a te xt-d nem igen áll kerékre csak kuplungal másodikba de egy fasza kettöötvenes ugy ledob még 5.-be is hogy fel se bírsz állni!!
de rengeteg motor van a házánál... meg még kinnt a tszben is van neki egy csomo
pályán az első kerék tengelyére feltekert egy drotot a dt aztán sikerült két 10es csillagvillásal letekerni...