Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1989-94esig általában
McGájverek vagytok!még nincs csipő fogom de ezek után majd veszek.DROT háritónak
engem nem hidalt le a 250 es 2t cross... a cr után... ezt is simán lenyeleztem... ez is ugyanúgy emelte az elejét... csak többet szippant... a cr em 45 ló... 15 lovat nem is érezni csak nyomatékban.... viszont az tuti hogy benzineskannával kell menni mocizni
azota atfestettem feherre
MErt ami olyan Olcsó arra aáltalába még annyit rá szoktak költeni mint ammenyiért vették föleg versenycrossnál
nem tudok képet mutatni... olaszo-bol hozza be a pali, és felujitja teljesen, blokkot, meg fékeket, meg telot, csak látszik a külsején h nem finomkodtak vele ... de 200tol kezdődnek, és van 400ért is, de az jo allapotu külsőre is
de rengeteg motor van a házánál... meg még kinnt a tszben is van neki egy csomo
azaz
pályán az első kerék tengelyére feltekert egy drotot a dt aztán sikerült két 10es csillagvillásal letekerni...
Hát jah 42Le-t nehéz kinöni a 60Le-s 250-es téged nem kinö hanem kilő De sztem elég a 125-ös föleg kezdésnek!!! Amugy hány éves vagy??? Meg 250-ért mikori az a 250-es??
sikinek írtam
nyaron igy nezett ki
hát még azért párszor meggondolom
muta kéépet.... kiváncsi vagyok mit vesztegetnek ennyiért.. gyanúsan oócccsó
sztem soha nem növöd ki
igen
250ezerért 250ccm-es???
Ti kértetek csipő fogót?
tudom , ezzel tisztában vagyok.... épp ez tetszik benne
nem tom, de 125 szerintem nem birná sokáig... nagyon ki van hegyezve 250ér meg lenne 250es a 125: 200e
lassú! lassan csak kinövöm vazze
speedes bukó ugye siki
a fehér honda crm-es...a speed bukoba
Hallod 250-esel elszállsz.... föleg ha nem finomkodsz még a 125-ös is jól földhöz bazs ha rántgatod a gázt és amugy a 32 Le nem 42 és egy vesenycoross annyi 42 körül van!! Ja és a te xt-d nem igen áll kerékre csak kuplungal másodikba de egy fasza kettöötvenes ugy ledob még 5.-be is hogy fel se bírsz állni!!
norbi látom siófoki vagy, közel lax. van msn ed? az xt ről lécc nyomass fel még pár képet
igen.... erről lemaradtam