Sziasztok !
Olyan kéréssel fordulnék felétek hogy lánckerék-lánc csere előtt állok és a láncot szét szedve sikerült elhagyni azt a kis patentszemet ami össze fogja a két lánc szemet (amit akár csavarhúzóval is le lehet pattintani) hogy ilyet kapok az új lánc mellé? vagy honnan lehetne ezt pótolni ?
Ide egy szabványos félíves retesz megy bele. De azt tudni kell, hogy a retesz jellemzöen, csak pozicionál-reteszel, a nyomatékot -terhelést a kúpnak kéne átvinni. A fötengely végét össze kéne csiszolni a lendkerék kúpjával, hogy valóban zárjanak, és a surlódással legyen átvive a nyomaték, ne a retesz dolgozzon.
Szia.
Ma beszéltünk telefonon az idomokal kapcsolatban,az első képeken lévő idomok kellenek sárvédő nélkül(a fekete idomok)Tel számom:06203939815
E mailom:laszlo.kasza@rossmould.hu
BÚÉK!
Üdv
Most vettem a xtremem (2008) szeretném kicserélni sm kerekeit endurora! Akinek van eladó jelezzen. Komplet kerekek érdekel csak! Fényképt kérek rola! 00fonix@citromail.hu
Úgy tudom a kerékagy méreteiben van eltérés és hézagolni kell!
Aki tud infóval szolgálni ne tarsa magába. Mit, hogy, mennyit!
Ja még2 dolog feszszabályzó valszeg rossz, túltölti az akkumulátort 15,5 V mértem
rajta. Üzem közbenelfelejtettem rámérni. Ez lehet rossz? Ja és a teló szimering elhányta magát /paioli/ a szár átmérője 36 mm! Mekkora a külső, milyent rendeljek?
Köszönök előre is minden infót!
D050B0 blokk henger gyújtás nélkül. 27.000
ebs blokk henger gyújtás nélkül 18.000
Tecnigas enox sportkipufogó 24.000
érd. joka0000@freemail.hu