Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ad majd néked az asszony kedvenc jányt...
Most már legalább lehet gyökérkedni meg beszólogatni az embernek..Csak előtte fel kell venni a sisakot meg a szemüveget..
ugyis jön a tél, csak öltözz alá mert kicsit huzatos
Óóóó he..Megy a játék?
Most akartam írni,hogy vegye meg a tiédet
Gratula Amika használd egészséggel akkor most már ebbe járhatsz dolgozni a buszon
Most jött egy öklet
Lehet csak egy csövet le kell dugózni és jó lesz, vagy nem?
az enyim az ócsó , csakhát nem akra, meg nem kell neki
Mondatod minden részével egyetértek.
az nemjo, én se állok tul jol, eléglesz kigyűtni a trombitákra
Óóóóó heee..Én ezér nem nyúkálok hozzá a motorokhoz..Amihez nem értek ahoz nem nyúlok,meg amúgy sincs türelmem hozzá.Mondjuk egy karbit le tudnék cserélni de nagygenerál már nem menne..
Sorry!Vártam,hogy keresel de mivel nem híttál és jelentkezett ez a figura érte így túladtam rajta 77-ért Majd nézek neked valami ócsót a neten..
Ment az összeg tovább anyáméknak mert az egész család gallyon van..
Ó hhhe, csak valami mekkmester lehetek.
Valamivel ezelőtt nekiláttem a kis kawa-bokorugrómat szegelni.
Beállitottam a láncfeszességet, megtakaritottam és befujkáltam a láncot.
Aztán mondom belepiszkálok egy kicsit jobban lecserélem a karbit egy kajakabbra. Mikor azzal végeztem, mindent visszakötöttem, rugdosom semmi
Most megyek visszaszermányolok mindent, ha megint nem indul be , felgyújtom
Na erről akkor lecsúsztam !
óheee, akkor telivagy mint a kokas
na csókolom távoztam
Amúgy pitbike-ban Z és Imu a mester az ő tanácsaira érdemes hallgatni..Nekem csak furcsa volt,hogy ha alig használt miért van rajta új guma..Persze az lehet egy defekt miatt is csak hát..furcsa
Rendben...Lányok le a bugyit bokafogááááás
csak vas megyében van
köcce taníts kérlek
Egy bajom van ezzel...Ha alig használt akkor mi a fasznak kell rá új hátsóguma...Nem supermotyó ez,hogy az aszfalt megeszi a gumát..
Elvitték az akrát Mondtam,hogy kicsit hagngos,aztán mikor beindítottam a mivvet azt mondták jó lesz nekik az akra.. Gyenge gyerekek...