Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tom melyik
Tudod ott mész arra, nem arra nem nem hanem amarra, ott ott. Elfordulsz balra mész tovább elfordulsz jobbra, túl mész rajta 20 métert vissza fordúlsz megint mész 20 métert és pont ott lesz.
Mellik?
Én a zsibivel szemben a Galamb utca sarkán lévőt ajánlottan Jocókának.
fő a sukár öltözék, irigyek rám a rajok nya akkor megkérdem mégegyszer me tegnap nem válaszolt senki
hol van az a turi
Dikk má he! Besukárosodva
ehun az árány:itt ni
tudomén
na mentem
csáá
óóóóóheeee! Az a női agy Egyből bekombinál mindent
azthittem a palafajtát írtad le, mármint a méreteket de leesett köszönöm
intézkedem
itt nincs arany rohadjon meg, de viszont mingyá menni kell suliba, utánna meg meló
Zsidóknál.
Ki korán kel, az egész nap álmos. Az arany meg holapicsába van ?
Fellép ez a jó kis templomi kórus is.. templomi cof
Akkor mongyad az uradnak, h hijjonfel oszt megcsinálom azt a beázást, mer az nem egy nagy mutatvány, kár érte egy valag pénzt kiadni . P-harmincháromnegyvenöt tripla négyes
jóóó reggelt
hát úgy lehet álmosnak lenni hogy aki korán kell korán fexik
olyan rombusz formába rakott négyzetalakú síkpala azuram má néhány helyet megcsinált, de itt valami nagy gáz lehet mert pont a "mittudoménhogyhívják" deszkán keresztül áztatja a téglát asszem
Ok, híjjad a papot is
Nézek még neked egy kít ilyen jószágot
Meglátom ha hamar visszaérek a templonybúl akkor tudok menni
Hagyd a picsába . Miből van a tetőd. Ha nem nád, akkor egy-két beázást simán megcsinálok neked, csak el ne szard pénzt.!
nem a hálóban.... a fürdőszobában csak azé vagyok ideges, me ami lenne pínzem a moccorgóra, most mehet a tetőre pedig tavasszal már megvehettem volna... sőt tegnap este már fel is hívtam egy hírdetést áááááá