Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ajánlom, ha érdekel a szamárlétrát .
nya csak sikerült már valami okosságot is összeszednem a fórumról
szerintem a spiceboy jobb lett volna
jaaaaaa
szerintem is azzal kezdjed, nem érdemes 50est megvenni se ... már bánom én is h. azzal kezdtem...
ahaaa értem nem is volt rossz választás az én neveeeem...dehogy is félrevezető az tökre illik a rusnya ábrázatomra de hisz tudod....ismerel vizuálisan
én 125-el szeretnék kezdeni a dollárpapám is úgy akarja de a jedimester Szkrács szerint kinövöm
ááá, 2 év alatt meguntam az 50est, most 3 hónapja van meg a 400as de már ezt is cserélném nagyobbra legszivesebben
oktással csak, oktassál deazé csak van egy pinduri különbség a két mocci között.... vagy nem
Az nem is ugrás. Normál ccm váltás.
már válaszoltam... 16060
Na mi van....he.. .
phoenix..... neked hogy sikerült egy 50sről felugrani a 400s-ra
kérdésedre a válasz, ha már itt vagy...igen félrevezető... demost az asszony nevem elég gáz lenne amúgy meg ez egy becenév... egy jófijú adta még a nyáron a vadnyugaton deazért a Te neved is elég félrevezető
Jól tudod...köpködik is rendesen
Na elő került a csibe is... .
Akkor vegye be a motorosok f....t .
na az ilyen napok miatt akarok moccozni felülni a kispacira Lmenni a világvégig meg vissza, inni egy gumibogyószörpöt és aztán meg alukálni
inkább találj egy jó szervizest....azért szidja mindenki, mert csak kevés jó szerelő van hozzá......szar szerelő után a motor is szar....
Néha megesik, hogy a kigyó is elesik.

Na jó birjuk a burádat amúgy.
hát te meg miért mérgelődsz?
szóval utáltok...
csak vicc vót
arra nem gondoltál hogy lehet veled van a baj?