Most elvagyok vele. Egy-két bosszantó kis apróságon kivűl eddig hibátlan.
Nem vagyok egyébként olasz fan. Tetszenek a japók is bár unalmasabbak, egyedül vmért a Yamahákra nem mozdul meg bennem semmi. Nem is volt soha Yamim, csak sok éve egy kis Jog.
Viszont a fullgas-nál a multkor ráültem egy Ktm rc8-ra és leseggeltem ,h milyen zsír. Nem is mondom , mer senki se hiszi el.
Bennem meg folyton ez érlelődig. Olyan telhetetlen vagyok hogy az hihetetlen. pl ha nem töröm össze a hatost nem kizárt, hogy már megint másik gépen törném a fejem. Ezt utálom magamban.
Eleinte nekem is adta, de midig vhogy lehúzta a csapatás fílingjét az a hibilimbi futómű, a taknyos érzésü fék, viszont a blokkja egy igazi kis gyöngyszem. 2-3 év után folyamatosan érlelődött bennem , h vmi patentebb géppel akarok az utcán veretni, aszt a Mille lett.
Röviden a z750 beszámitása lett volna az üzlet alapköve. Még nem is látták, de már lefikázták a földszinéről.
Semmi akció, semmi kedvezmény, gizdáskodás, meg elájulva maguktól, h mégiscsak a Honda a világ legmegbizhatóbb-legkiforrottabb motorja. Nah mondom ,h olyan jó, akkor dugjátok a seggetekbe, de jól szoritsátok, h betartson sokáig.
mi meg faternak valami zsenge utcait.reggek 9-kor.azt mondtak jojjunk vissza 10-re,majd akkor nyitnak.visszamentunk 10-re osz bevót zarva.10:30-ig vartunk,tiszta ideg voltam,meg igy utolag genyo is ,mert szetkopkodtem a z üveges bejarati ajtot.
Én birom az a fiatal srácot. 2007-ben mikor mocis ruhát vettem magamnak szanaszét röhögtünk magunkat. Felvetette velem a készleten lévő legkisebb nacit meg kabátot és mikor kimentem a fülkéből majd összecsuklott a röhögéstől. Én meg utána azon csuklottam össze majdnem ahogy röhögött. Még a hasamhoz egy fél cementes zsák befért volna azt mondta azt megkapom a cég ajándékaként a ruhához.
Máodik két kedvenc meg a DRZ és a KTM :))