Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huh bennem meg minden mozog az R6ért
Máodik két kedvenc meg a DRZ és a KTM :))
Most elvagyok vele. Egy-két bosszantó kis apróságon kivűl eddig hibátlan.
Nem vagyok egyébként olasz fan. Tetszenek a japók is bár unalmasabbak, egyedül vmért a Yamahákra nem mozdul meg bennem semmi. Nem is volt soha Yamim, csak sok éve egy kis Jog.
Viszont a fullgas-nál a multkor ráültem egy Ktm rc8-ra és leseggeltem ,h milyen zsír. Nem is mondom , mer senki se hiszi el.
Bennem meg folyton ez érlelődig. Olyan telhetetlen vagyok hogy az hihetetlen. pl ha nem töröm össze a hatost nem kizárt, hogy már megint másik gépen törném a fejem. Ezt utálom magamban.
Okés. Nekem úgyis egy nagyobb fajta köpés ide Debreceen, semmibe nem telik bemenne. Ma is megjártam délután hirtelen.
Bennem is érlelődik már eg ideje, h valami patentebb géppel szeretnék már menni, asssszzt ígyjártam...

háttttőőőőő lehet amúgy xD
Mert én baromira sohasemmitnemtalálok meg, egyenes úton is eltévedek, úgyh ez nekem nagy feladat xD
És a Mille az már minden elvárásodnak eleget tesz? Bár szerintem ez hülye kérdés volt.
Ha esetleg nem sikerülne megtalálni vagy bármi probléma merül fel szóljál azt majd elkisérlek.
Eleinte nekem is adta, de midig vhogy lehúzta a csapatás fílingjét az a hibilimbi futómű, a taknyos érzésü fék, viszont a blokkja egy igazi kis gyöngyszem. 2-3 év után folyamatosan érlelődött bennem , h vmi patentebb géppel akarok az utcán veretni, aszt a Mille lett.
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hogy mik vannak. Pedig szerintem a Z750-ek frankó gépek. (de tuskó vagyok nem frankó kawasaki nem is létezik)
Röviden a z750 beszámitása lett volna az üzlet alapköve. Még nem is látták, de már lefikázták a földszinéről.
Semmi akció, semmi kedvezmény, gizdáskodás, meg elájulva maguktól, h mégiscsak a Honda a világ legmegbizhatóbb-legkiforrottabb motorja. Nah mondom ,h olyan jó, akkor dugjátok a seggetekbe, de jól szoritsátok, h betartson sokáig.
Ingyenes üveg tisztitás.
ha nem esik 13:00-ra megyunk.majd csorogsz v-kire ha gyossz
mi meg faternak valami zsenge utcait.reggek 9-kor.azt mondtak jojjunk vissza 10-re,majd akkor nyitnak.visszamentunk 10-re osz bevót zarva.10:30-ig vartunk,tiszta ideg voltam,meg igy utolag genyo is ,mert szetkopkodtem a z üveges bejarati ajtot.
cakát
Az milyen. De hogyan győztek meg? Egyszerűen nem tudom magam elé képzelni a szitut.
2 es troli az állomástól 1 megálló szinte ott tesz le
Asszem 11.-kor kezdődik, eltart vmeddig.
Jah. Egy uj vtr sp2-t akartam venni nálluk vagy kétéve , de meggyőztek ,h nem kell az nekem. Kö...gök!
azt
meddig tart a gp
Én birom az a fiatal srácot. 2007-ben mikor mocis ruhát vettem magamnak szanaszét röhögtünk magunkat. Felvetette velem a készleten lévő legkisebb nacit meg kabátot és mikor kimentem a fülkéből majd összecsuklott a röhögéstől. Én meg utána azon csuklottam össze majdnem ahogy röhögött. Még a hasamhoz egy fél cementes zsák befért volna azt mondta azt megkapom a cég ajándékaként a ruhához.
Ha vége gp-nek ,megyek én is, ha kicsit esik ,az sem gáz.
igen azok.