Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

168 centi vok és 56 kiló...majdnem jóó..
Mert tudod úgy volt, hogy veszek DRZ-t.
Nekem van vagy három , amit már nem használok, ha hétvégén megyünk tankizni, v verni másfele , majd odadobom a buszba, oszt meg ed.
170cm és 65kg alatt szinte alig van választék.
Minek vettél te csizmát?
Miért?
Innen vettem vagy 3 hete a Forma csizmámat.
szípen níztetek ki akkor Z! .
Gyötrelem lesz neked is a ruhavásár.
http://universalmotor.hu/shop....
innen a második...ilyesmire gondoltam ha boltból veszem..talán kicsit lehet drágább..
majd meglátjuk h mi van a turiba..:D:D mondjuk nadrágot ha boltba evszek akkor valami olcsóbbat midn1 hogy milyen...enduró avgy bőőr...csak védjen meg jól nézzen ki...
41-es de lehet h 40 vagy 42..a lábbelitől függ h hanyas kell belőle..
jóóvan, csak aszfalton ha nyalsz vele dobhatod ki
Azt még ott nem láttam, de egy turiban mit lehet tudni?
Hányas kéne?
hát de sm az majd még pár év múlva...szal még most enduró ruha inkább...
csizmák is vannak?
Komolyan? kedden benézek akk lehet...
Ha van utad Debibe, a zsibivel szemben a Galamb utca sarkán van egy nagy turi, ott szokott lenni ilyen cókmók. Én meg még innen páran bebótoltunk már onnan dógokat egy kis apróért.
ha smezni akarsz akkor inkább bőrruhát vegyél... cordura, crossgatya hamnar kilyukad xD
jaja...
persze h. jó, meg te még úgyis kinövöd xD
Most cross vagy enduró cuccot nézegetek..hátha találok olcsón..nem kell még nagyon extra cucc egy teljesen alap is jó még most kezdésnek..
Nem. Szokás szerint teló nem volt nálam. Jött kaba felől egy idős házaspár és azok hivták.
még nekem se teljes a motoros cuccom... 1 gatyát akarok még... mondjuk van térdvédőm de gatya jobb vóna...
én egyedül nem is nagyon szeretek menni aszfalton, elég unalmas úgy, persze terepen sose unalmas