Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yes a parillától
Az fasza..Milyen tayó?Tanktáska?A táskák között van egy pár oldaltáska 20eft-ért.Nem rossz az ár és asszem újfehértón van a srácnak..
No hát akkor beszélj vele Karesznek ha minden jól megy ma érkezik a tatyó délután pattintjuk fel
Oksa,még Csontossal kellene beszélni,hogy a csomagokat el jutassam hozzá..Ilyenkor esz meg a fene..Simán beleférne a tanktáskába ha jót vettem volna.. Mondjuk 25eft-om úgy sem lett volna rá..
Remek mindőnk igy tesz aztán már csak indulni kell
Gyöngyösi István 30/485-18-83
persze én tizen x éve hozzáhordom a gépeimet
Visszatérve én a szalonokat kihagynám! Azért is kérdeztem hogy valaki tud e ajánlani valami megbízható embert!
Egy elérhetőséget tudsz nekem adni?!
Tökéletes addigra én is úgy csinálom,hogy megtankoljam a gépet ne reggel kelljen vele szenvedni..
oksa akkor majd itt a hát előtt találka fél 8 körül ha jó nektek
Beszéltem Tündével,ma hét körűl érkezik be Db-be és ő már összepakolt.Nekem még Bélához kellene a cuccot levinnem a mai nap folyamán.
Csákány én spec Gyöngyösihez hordom
káááár na mindegy pakoljatok ma össze mert holnap 7-8 között go
Nem vettem észre aztán basztam megnézni a telefont..
Speedline Db.
Senki nem tud ajánlani?
hát azért híttalak hogy igyunk együtt oszt basztál visszahívni 8 előtt hívtalak gondoltam meccs után visszahívsz
Nem tudtam,mi a monti ezredesen ültünk fél kettőíg
híhattál volna a perényibe ültünk vagy 2 ig
Szevasz E!
Bocs,hogy nem híttalak de 11 óra körűl vettem észre,hogy volt nemfogadott hívásom..
Karesz....naaaa?
E szevasz E
Nagyon fasza,gratulálok hozzá... Inkább egy ilyet vettem volna én is mint ezt a moslék szart