Na még 1 E!
A vonaton utazik egy kisasszony, vele szemben pedig ül egy parasztbácsi.
A kisasszony észreveszi hogy a lábaszárán mászik egy bolha,lehajol hogy elkapja de közben egy nagyot fingik.
E!
Öreg székely hazatér az erdőről,s mikor belép a kunyhójába,látja,hogy az fel van dúlva.
Kérdezi a fiától,hogy mi történt.
-Ránktört egy hatalmas medve.Anyánkat egy ütéssel megölte,kishúgomat szétmarcangolta,öcsémet pedig magával cipelte.
Nekem csak a számat szakította fel fültől-fülig - válaszolt a fiú.
-És fáj fiam?
Élelmes magyar kereskedők..
A mostani superbikeban van egy mivv suono kipufogó az új yamaha r1-re 334e magyar forint..Onnan ahonnan én rendeltem 252eft...
Megjöttek,relatív egész gyorsan két hét alatt leért.Ma felpattintjuk aztán meglátjuk mit mutat..A tanktáska elég fisi-fosi,mindíg fel kell hajtogatni a tankot,hogy felrakja az ember..
üdv mindenki!
mmáron én is debreceni lettem..
és moccos vok;)
merre szoktatok lenni? mert a mikepércsin láttam tegnap emberkéket, de mire viszsamentem nemvotl ott senki..?
A vonaton utazik egy kisasszony, vele szemben pedig ül egy parasztbácsi.
A kisasszony észreveszi hogy a lábaszárán mászik egy bolha,lehajol hogy elkapja de közben egy nagyot fingik.
Erre megszólal a parasztbácsi:
- Úgy-úgy kedves, ha nem tudja megfogni lője le!
Öreg székely hazatér az erdőről,s mikor belép a kunyhójába,látja,hogy az fel van dúlva.
Kérdezi a fiától,hogy mi történt.
-Ránktört egy hatalmas medve.Anyánkat egy ütéssel megölte,kishúgomat szétmarcangolta,öcsémet pedig magával cipelte.
Nekem csak a számat szakította fel fültől-fülig - válaszolt a fiú.
-És fáj fiam?
-Csak ha nevetek.
Az öreg székely szekerére felkéredzkedik egy szemrevaló menyecske.
Beszélgetnek,aztán egyszer csak megkérdezi:
-Aztán bátyám,mit adna egy jó punciért?
-Azért semmit lányom,de egy jó f@szért odaadnám a szekeret lovastól. .
Tyehun-tyenkisemnincsenittenmostantájt?
A mostani superbikeban van egy mivv suono kipufogó az új yamaha r1-re 334e magyar forint..Onnan ahonnan én rendeltem 252eft...
Ilyen van rá 393 angol fontért..
Milyen évjáratú a motorod?
nekem meg nincs még meg a tanktáska, talán szerdán
Megjöttek,relatív egész gyorsan két hét alatt leért.Ma felpattintjuk aztán meglátjuk mit mutat..A tanktáska elég fisi-fosi,mindíg fel kell hajtogatni a tankot,hogy felrakja az ember..
Balu nemmondod ?
meggyüttek a kímínyek?
áááá fúú de irigy vagyok
De lehet,hogy mégse megyünk nem tudják eldönteni akkor megyek oszt bepofázom előled azt a jó kis milánóit
mmáron én is debreceni lettem..
és moccos vok;)
merre szoktatok lenni? mert a mikepércsin láttam tegnap emberkéket, de mire viszsamentem nemvotl ott senki..?