A jövő héttől nálunk az országban először NZI sisakteszt!
Várunk mindenkit szeretettel, próbáljátok ki az NZI csúcskategóriás Spyder III R sisakját amit Alex debon ,Alvaro Bautista , Jorge Lorenzo segítségével fejlesztettek
" Leinformálható" Fórum tagoknak kaukció nélkül is adunk lehetőséget több napra is
csövi.
na müködik kapott bele olyan kütyüt (Pesten) amit mondtatok h kell bele!
és fasza: 20-ezerért kapott 1-felújitottat.
Van rá 6-hónap garancia!
Úgyhogy jó....
na a helyzet a következő!zoli a körülményekhez képest jól van,ha minden igaz ő is bejelentkezik,ha sikerül neki,magához rendelte a laptopját a gipszpáncél,és a 3 hónap gyógyulás már biztos,a humorérzéke a régi,szóval nem lesz gond!állitólag ha begipszelték nyaktól derékig,hazateszik,gyógyuljon otthon!na de hagyok neki is mesélni valót,hátha sikerül bejelentkeznie
Szevasztok Urak!
Bocs,hogy csak későn reagálok de nem voltam gépközelben.. Jobbulást kívánok Zolinak bár ne kellene ezt kívánnom..Pali ha beszélsz vele akkor add már át neki.Esetleg látogatni lehet valamikor?
Mindenki megvan vakulva mostanában...erre nincs is amugy megoldás.lehet neked xenon 1000a motorodon,lenne hülye aki azt sem látná.hülye emberek vannak-lesznek.
pontosan ez a szitu volt nekem is! egy wagonR nyil egyenes uton, mintha ott se lettem volna pedig tuti látott , jol világit a lámpám, meg se probált fékezni vagy visszahuzódni, végig előzte a másikat, még szerencse hogy valamilyen szintem számoltam ezzel a lehetőséggel is, persze nő volt(tisztelet a kivételnek)
Várunk mindenkit szeretettel, próbáljátok ki az NZI csúcskategóriás Spyder III R sisakját amit Alex debon ,Alvaro Bautista , Jorge Lorenzo segítségével fejlesztettek
" Leinformálható" Fórum tagoknak kaukció nélkül is adunk lehetőséget több napra is