Az szopás..Na meg az is,hogy vasárnap délután levezetek 160km-t a szakadó esőben arló-db viszonylatban gond nélkűl.Erre egy majom a cegléd utcán majdnem kiüti alólam a motort mert nem vette észre,hogy jövök kb.25-ös tempóval.A motorral elmegyek a kocsi mellett erre a parasztja már húzza is kifelé a kormányt.A motor fara és a kocsi eleje között kb 10cm lehetett
hy all coming soon ---- the cébéer kettőszázötven baby blade jah épp ma ütöttek el de szerencsére a sámsonnal, simson=Totálkár, váz teleszkóp minden nekem semmi bajom nem lett eltekintve hogy a bal nagylábújjam tiszta lila és horzsálások nagyon sok helyen
Az eset: a nő egy ford sportkát vezetett ezüst szinüt és sport felnivel mellette egy 7 éves kislány hozzáteszem nem is ülhetett volna az anyós ülésen mind1 én egy 19? A Simson S53-al piros púpositott tank csupa csupa nyalánkság. mögötte mentem vagy inkább sréhen és a nő elkezdett a felező vonalhoz húzodni már majdnem átt is ment a másik sávba én mentem szabályosan előre és index nélkül a nő puff be jobbra a kormány én áttestem a magam 105-110 kg-os verseny súlyommal a motorháztető felett és az egyik parkóló piros fiat bravo személygépkocsi jobb hátső oldalához estem a kezzemel le is vertem a rendszám táblát végezetül a nő el akart hajtani de én úgy le ordibáltam hogy hol van az esze és meg fogtam a kocsit hogy maradjon csak itt kiszált és elismerte hogy ő volt a hibás ennyi a mai késő esti mese köszönöm figyelmüket a reklám után folytatjuk
tschüs everybody (egyre jobban megy az angol és a dójcsland )
jah és az eset az egyetem sugárót fele történt
Ez a nem mind1!
Na jóccakát eddig bírtam.
Nézd csak a kollégád mit veret esőben..
kyonari
Részvétem Adam! Lényeg hogy megvagy
Csontosnak mindig jó a formája E
Az eset: a nő egy ford sportkát vezetett ezüst szinüt és sport felnivel mellette egy 7 éves kislány hozzáteszem nem is ülhetett volna az anyós ülésen mind1 én egy 19? A Simson S53-al piros púpositott tank csupa csupa nyalánkság. mögötte mentem vagy inkább sréhen és a nő elkezdett a felező vonalhoz húzodni már majdnem átt is ment a másik sávba én mentem szabályosan előre és index nélkül a nő puff be jobbra a kormány én áttestem a magam 105-110 kg-os verseny súlyommal a motorháztető felett és az egyik parkóló piros fiat bravo személygépkocsi jobb hátső oldalához estem a kezzemel le is vertem a rendszám táblát végezetül a nő el akart hajtani de én úgy le ordibáltam hogy hol van az esze és meg fogtam a kocsit hogy maradjon csak itt kiszált és elismerte hogy ő volt a hibás ennyi a mai késő esti mese köszönöm figyelmüket a reklám után folytatjuk
tschüs everybody (egyre jobban megy az angol és a dójcsland )
jah és az eset az egyetem sugárót fele történt
építkeztek?