Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy nagyon fasza srác, remélem tényleg felgyógyul gond nélkül,és hamar!
Engem is majdnem lesodort ma egy L200.szemből nekem autok végig,az én sávomban vagy 2km semmi.Ő mintha ott sem lennék,előz.satufék,huzodás,szerencse.pedig refivel rugom mindig,de kevés...
bár személyesen nem ismerjük egymást ,csak innen,de szivből remélem nem lett azért komolyabb baja(igaz egy csigolya törés se semmi),nekem csak elrepedt de minden nap szenvedek miatta. jobbulást neki!
a mikepércsin?a fiúk azért nem akartak arra visszamenni,hogy ne baszakodjanak,azért mentünk a panoráma felé,pedig arra szar az út
engem meg igazoltattak előtte a sünök, de le a kalappal előttük, nagyon rendesek voltak, ez ritka(bár minden rendbe volt). az info szerint most a motorosokat ellenörzik fokozottabban!
csak egy csigolyatörésről tudunk eddig,remélem nem is lesz más,holnap bemék hozzá,akkor többet tudok majd,mi ott maradtunk a helyszinen,ő helikopterezett eggyet,telefonon meg nem nagyon mondtak semmit
de de négyen voltunk
bassza meg.jobbulást kivánok motorostársunknak,remélem "szavaidbol"nem tuul nagy a gáz,bár ez hülyén hangzik.az autost nem verted szájba?még elment?adtam volna én neki rohadjon le..
hihetetlen mennyire semmibe vesznek bennünket(saját multheti tapasztalat).
Nem találkozhattam ma veletek ? talán a vekeri körül
szerencse hogy nem húztuk neki
elmentünk kerülni egy picit,és egész véletlen a panoráma úton akartunk visszajönni a városba,bár ne tettük volna!egy kanyar közepén,egy mellékútról kifordult egy kocsi,az első motor le tudott lassulni,de zoli már besokalt a kanyarba,nem akart belemenni az első mociba lesodródott a homokra,ott szaltó ő is ,meg a motor is bele az árokba!azt a kibaszott kurva életbe,úgy mentem az autós után egy jó kilóméter múlva fogtam meg,úgy tereltem vissza
azta k. ..a! hol,hogy történt?
na bassza meg,baj vaaaan!gsxr749 zoli,barátunk,csigolyatörést szenvedett,ey autós kolega végett jobb lett volna ha ma itthol maradunk
Szeva mala....

Mi zu felétek?
na már kisűtöt itt is végre
mala,csak nep ünnepelsz valamit?
vitorlákat fel!déli szél fúj,irány észak!
Hali.
Itt Kabán Süt a nap de úgy fúj a szél mint az állat!
szevasztok
felétek milyen idő van mert az időkép szerint déli széll van és itt szakad
dögunalom
nem láttam a programok közt
De sztem szar idő miat elhalasztják
nyiradonyba?mikor?