Engem is majdnem lesodort ma egy L200.szemből nekem autok végig,az én sávomban vagy 2km semmi.Ő mintha ott sem lennék,előz.satufék,huzodás,szerencse.pedig refivel rugom mindig,de kevés...
bár személyesen nem ismerjük egymást ,csak innen,de szivből remélem nem lett azért komolyabb baja(igaz egy csigolya törés se semmi),nekem csak elrepedt de minden nap szenvedek miatta. jobbulást neki!
engem meg igazoltattak előtte a sünök, de le a kalappal előttük, nagyon rendesek voltak, ez ritka(bár minden rendbe volt). az info szerint most a motorosokat ellenörzik fokozottabban!
csak egy csigolyatörésről tudunk eddig,remélem nem is lesz más,holnap bemék hozzá,akkor többet tudok majd,mi ott maradtunk a helyszinen,ő helikopterezett eggyet,telefonon meg nem nagyon mondtak semmit
bassza meg.jobbulást kivánok motorostársunknak,remélem "szavaidbol"nem tuul nagy a gáz,bár ez hülyén hangzik.az autost nem verted szájba?még elment?adtam volna én neki rohadjon le..
elmentünk kerülni egy picit,és egész véletlen a panoráma úton akartunk visszajönni a városba,bár ne tettük volna!egy kanyar közepén,egy mellékútról kifordult egy kocsi,az első motor le tudott lassulni,de zoli már besokalt a kanyarba,nem akart belemenni az első mociba lesodródott a homokra,ott szaltó ő is ,meg a motor is bele az árokba!azt a kibaszott kurva életbe,úgy mentem az autós után egy jó kilóméter múlva fogtam meg,úgy tereltem vissza
Nem találkozhattam ma veletek ? talán a vekeri körül
Mi zu felétek?
Itt Kabán Süt a nap de úgy fúj a szél mint az állat!
felétek milyen idő van mert az időkép szerint déli széll van és itt szakad