Mikor a z750-em volt meg raktam rá egy martin sportdobot..Elmentünk tekerni egyet gyíkarc kollégával és azt hittem leállt a motor alattam..Nem hallottam a martin dobot csak a micron-nak a mély dörmögését és akkor még ugye csak alapjáratról beszélünk..
Szerintem meg ha jót akarsz...
Hello tonesz sajna én Romaniaba lakom,dekozel a határhoz kicsit mesze van ez a hajdudorog,de atol még megadhatod a tel számát és esetleg a nevét és a cimét is ha megvan mert ki tudja.... lehet még jol jon.elore is kosz
Szeva atessz hajdudorogon is van egy srÁc aki csinÁl dobokat voltam kint nÁla megnÉztem meghalgattam neki egy cbr 954-es en volt rajta szÉpen szolt ha Érdekel megadom a telÓjÁnak a szÁmÁt ? 35ezerÉrt csinÁlja de igÉnyesen nÉzki Üdv:tonesz
Figyelj csak apám Csinálj a fényképezőgépeddel egy videót a kipufogódról működés közben és felrakjuk ide a videók közé..Megjegyzésbe meg kiírjuk,hogy eladó stb...
kb 1 hónapja beszéltem vele egy közös ismerős adta meg a számát megbeszéltük hogy kimegyek,hozzá,akkor mondta az utca nevét de csak arra emlékszem hogy a fő útból nyillik
sajnáltalak is benneteket,mondtam is az acconynak jól megjártátok e idővel mi meg ithun punnyadtunk egisz nap,kunmadár kimaradt a programból legalább ott jó volt lenni?vagy csak üliszik vót?
Itt a nyár .
Gyerünk a szabadba !
Én már elpocsékoltam ma 2 liter benzint , lenyírtam a füvet
ez itt a kert
Szerintem meg ha jót akarsz...
Egy éve megállított egy cbr600as gyerek és az Ady Endre utcát kereste mert ott lakik valami csávó aki régebben motorokat épített
Milyen utcán lakik a gyerek azt megtudod mondani?