Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akciósan vette majd 90000-ért
no akkor a belépőnk már megvóna,most igy ha már bentvagyunk,kéne valami piztnyomtatni,oszt venni egy jó kupakot
Nekem is az fg14 van de nem egy nagy só...amolyan belépő szintű sisak..Mondjuk z kolléga nem panaszkodott az ő hjc sisakjára.Az a hq típusú karbon amit elsőnek hoztak ki..
mondjuk ezekre nekem sem tellet,igy vettem egy shark s800-at,
nekem van egy hjc fg14,valami kevlár keverék,azsenem egy nagysztár,pedig majd 70 rugó vót újkorában,zrider cimbinek van az a fullos,őt kéne megkérdezni mijen,de szerintem ősenem fossa le a bokáját tűlle!szerintem a shoei,arai,utánna a többi
Szevasz E!
Találtam neked egy xx-et ami cbr1000f-re cserélné.Csak az ár kicsit horrornak tűnik.. xx
Végül is...akkor egy magyar vándor a motoron?
Remélem azért nem lett semmi bajotok!(Te+CBR)
A hét vége felé legfeljebb szervezünk egy fizikoterápiát a kaktuszban!
köszönöm
Azért a hjc-nél sem fenékig kaki a tejfel..ez sem egy csúcsminőség..Lehet,hogy a full karbon hq jó de ettől nem fosom le a bokámat.
Ez milyen már..Van egy nemzetközi sisaktesztelő rendszer,sharp névre hallgat a dolog.A Hjc hq sisakot jobbnak hozták ki mint az arai és a shoei...Létezne?
sharp
Ide már lassan tényleg motorcsónak kell!
Azt sem tudom mikor ültem motoron utoljára,mostanában sok a dolog!
Veled mizu?te is el voltál tünve(mint mindenki)
Eldobtad a vasat vagy mi?
Nem nagyon tudom kihámozni a dolgokat.
Ma a sün baszlatott pár motorost a kassain az agip kútnál..
Szeva E!
Kösz szépen elég jól.
Igaz az alvásról már kezdünk leszokni.
Nagyon fasza,egészséggel használd
no minyá gyövök
szeva E!hogy vagytok mindanyian?
Hali mindenki E!
Szíp gúnya E!
ez pervollal mosva,lealkudva(asszonyom intézte)48000 postával együtt(bolti ára 139000)hibátlan,csak a bogarakat kellett leszedni
Hűűűűű de zsír..jó lenne egy ilyen dzseki nekem is..De nem újba..az elég horror áron van..legalábbis nekem most
ezért kéne fekete ezüst kesztyű
othoni megoldás.ha máshol vagyok,nemigen hagyom őrizetlenül
ez jóvót