Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bepállott a seggem a motoron. Jól tapadtak a gumik is az aszfalton, tehát minden ideális volt. Még az eső sem csöpörészett, hogy csússzon az út.
Nem üdvözöl senkit: Fonák Tamás in Jamie és a csodalámpa
(ezt csak az értketi aki elég idős ahhoz, hogy tudja milyen mesefilm alapján szóltam hozzá)
hellosztok! Van egy gyönyörü Suzuki Hayabusa 1300-as 2004 évjáratu, friss müszaki, zöldkártya, 16000 km, kiegészitőkkel elado
ha valakit érdekel irjon.
szabist@citromail.hu cimre
sportchopper bike
na ilyen nem létezik
KERESEK! 400-600ccm-es sport, sport-túra, naked motort megvételre 400.000-600.000Ft-ig. Csak rendszámos, törésmentes, jó műszaki és esztétikai állapotban lévő motor érdekel minimum 1 év műszakival. Érdekel még Cagiva Mito Evo és Aprilia RS 125 is ( rendszámos, műszakis 400.000Ft-ig)
Írd meg mid van és ha érdekel a dolog megbeszéljük a továbbiakat.
E-mail: mann123@citromail.hu
kisütött , zavarhatnának már hazafelé
Nekem jó lesz egy darabig gyökölni vele
OK értem
az se olyan rossz
Mármint a chp-t mert ugye csak az futja a motovert 300 lett volna annyim most nincs
fasza
az zsír kis gép lesz
Meg is dumáltuk valószínű le is tudja hozni
Ok Köszi a segítséget akkor megszervezem a szállítást
mala is hivott, hogy itt van,menjünk,de elszaladtam villanyászni,most végeztem.16 fokot mutat városban a hőmérő,lehet menni kéne,már a fejem sem fáj annyira.mala biztosan hazament már
píz ügyeket beszéld meg vele közvetlenül
pestre mostanság nem nagyon megyünk, úgyhogy a szállitást v.hogy ki kell találni
Köszi és te letudnád hozni ha kéne,és mennyibe kerülne .
kékül az ég!
Na az nem hiányozna...
Már tele van a tököm az esővel, meg a szar idővel...
Jövő héttől nyár!
Bizony......még akár eső is.
aigner szilárd monnyon le
jelen pillanatban nem túl fényességes a helyzet .....
Jaja, du-ig még bármi lehet...
Majd meglássuk...
Hátha lesz még jobb a mai nap folyamán! Én tuti megyek Debrecenbe mert megnézek egy GAERNE csizmát és ha jó megveszem! CSak legen jó!
Az asszony csapatja a pittel?
kemény...
Nemtom!
Izgatja a fantáziámat!
De nincs sajna olyan jó idő mint számítottam...
Fúj a szél is...
Nemtom...