Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na eszek es belevetem magam az ejszakaba.....de csak lightosan es kocsival....a picsaba
írtam iwiwen
(telón meg ne keress am mert max hnap, v hnaputántól lesz nálam)
mindenkepppp 33ason induljunk mar el.....aztan gyertek be hozzam egy teara vagy kolara
meg van ket napjuk a pöttyösöknek...hazhozszallitast vallalok....es meg most kivitelezheto is
óóóó hát mire én visszamegyek Debbe már úgyse lesz :D
LOL
Felőlem bükk, nekem mindegy de mondom rám ne számítsatok mert nem leszek itthon.
4-5.ön minimum leszünk az meg már bőven jó..:)
ha még jön más is az meg mégjobb :)

bódénál meg majd kitaláljuk hogy hova menjünk :)
kelllll pöttttttyös?
na beszeltem szobajoheto kollegakkal....
az 1000RR-nek szetment a micsodaja uzemkeptelen....
cica meg R6 este megtudom holnap irom....
van egy hornetes o jon ha a csalad nem marad adddig az unnep miattt
a supermottty meg kerdeses
nekem okes.....
na majd szolunk meg ennnek annak
Hibátlan az ötlet Küki! :) Szilvásvárad eger már én is sokat voltam, akkor menjünk a bükkbe :)
te vagy már csak a bizniszmen xD
de am tudod mi a durva.....h a munka unnepen a munkaellenor dogozik....de akkor miert nem bunteti meg magat is?
majd segitunk mi teriteni
regitollat hagyatektollat beszamitunk....
gyuuucsunk tollat es adjuk el a tollasnak
muszáj dóógozni, h tudjak majd motorolni.
sztem ha tuleljuk a hegyet akkor mar egy kisvaros nem fog ki rajtunk
de majd eldontjuk h mi h merre lesz....
am meg unnep van ne dogozzzza motorozaaaaaa
óóó de.... nehogy erre gyertek már... ezerrel hidegebb van, mint ott
Menni nem fogok tudni úgyse, meg am én hétfőn szórok sztem.
mi menjunk hozzzza
de am szilvasvarad az nem tom.....nekem a bukk mar jobban tetszik egertol miskocig....vagy ha ugy megyunk h gyongyos eger miskolc?
es akkor matra bukk benne van....na majd kitalaljuk....lehet jonne supermottty is....de neki 120 a jo hosszutavon.....
hátte mír nem jössz? :D
CSabi sose hallll meg....örök túlélő
menjunk hetfon miskoccccra? meglatogasssunk?
mi is gurultunk ma kicsit.....jau volt

szebben már én se mondhattam volna....
(Csabi él még? )

Amúgy mentem ma én is a SöVövel, monnyuk csak picit, de nagyon volt jó

Jó gurulást majd nektek hétfőre
Halloween Gurulás :)
November 1. hétfő

GYÜLEKEZŐ: 09:00- kor a Bódénál Debrecenben
INDULÁS: 09:30

Tervezett uticél*: Mátra
(* reggel megbeszéljük, ha valakinek jobb ötlete van, bárhova mehetünk :) Azért ilyen "korán" mert inkább reggel fázzunk egy fél órát mint este hazafelé - lásd múltkori gurulás. Szóval 4 körül kellene hazaérni, akkor még hibátlan az idő)

Időjárás: kicsit melegebb mint a most hétvége, szóval legalább ilyen jó idő lesz :)

Túrasebesség: ~ 120-130 km/h (városon kívül)
1ébként úgy lesz mint múltkor, ha kicsit meg akarod hajtani a paripát, lesz rá lehetőség :) ilyenkor aki lemarad bevárjuk az út mellett, szóval nem hagyunk ott senkit, de tötymörögni :D se kéne :)

Elég sokan jeleztétek hogy jönnétek, szóval remélem többieknek is jó, meg szóljatok azoknak akiknek tudtok :)
nyilván egerből szilvásváradra mindenképp érdemes felgurulni :)
tőlem bárhova mehetünk, múltkor is úgy mentünk hogy 130-al aztán néha kicsit meghúztuk, akinek kedve volt és bevártuk a többieket. szóval otthagyni nem hagyunk ott senkit, de azért nem is 50 meg 90-el gurulunk végig.

SZERK: na épp most hívott Küki, hogy óraátállítás meg stb, meg eleve lehet egy órával hamarabb kellene (10-kor) hogy inkább reggel fázzunk egy fél órát mint hazafele.... Az óraátállítás miatt 9 is lehetne ,és akkor fél 10 - kor indulunk mátrázni (vagy bárhova :))
Karesz, Zoló, Robesz7 meg én elvileg fix benne vagyunk, Kükiék is 99% a tüzet locsoló srácokkal :)
és ha mennenk visontara a brezova tanyara palyazni?
de am ha mar elmegyünk egerig a matran csak vegig kellene mennnni....de am én akkor mek ha lasssan megyunk (130max) mert fazos picsa vagyok csak hideg van mar!
es ma?
Hétfőn 11-kor Bodega!
Nincs semmi konkrét hogy hova menjünk, de megyünk (eger? parád?)
4-5-re viszont haza érünk, addig még jó idő lesz!

Vasárnap amúgy valami ivászat? :D