én is kételkednék, keresgéljél hátha találsz használtat olcsóér, nekem szerencsém volt ezzel amit vaterán találtam, mondjuk még nicns rá szükségem, az enduro szetthez vettem majd ha lesz
Sziasztok!
Van egy Honda ST 1100-em, szeretnék megismerkedni ilyen tupussal rendelkező motorosokkal, motorral kapcsolatos tapasztalat csere miatt. Ha valakinek van ilyen ismerőse akkor adok egy e-mail címet, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot: miklosizoltan94@citromail.hu
hát a gyárit is készítik de szerintem a gyári annyival jobb h. úszó tárcsa meg hogy le van hőkezelve, bár ezek nem tudom le vannak e amiket ez a srác gyárt....
Ja csak ithon 2 szer olyan drága használtan egy kicsit kipotolnám és most tudnék ujat venni de "posta".phoenix szerintem elég borsosan csinála azokat meg nem?Szerintem amugy a 250es kawáké nem jó ezekre.
Áhhh semmi!Hót ideg vagyok mert lehet nem tudjuk megrendelni a féktárcsát mert Magyarországba nem inportálnak.Küldtünk levelet hogy hátha ide is elküldenék de nem tudom mi lesz?!
Van egy Honda ST 1100-em, szeretnék megismerkedni ilyen tupussal rendelkező motorosokkal, motorral kapcsolatos tapasztalat csere miatt. Ha valakinek van ilyen ismerőse akkor adok egy e-mail címet, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot: miklosizoltan94@citromail.hu
megkerestem közbe amit Ő csinált, Trobee-nak hívják!
Nézd csak, ha szerencséd van, nála lesz. zxr 250 bontott alkatrészek