Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

muszáj. már meg érett nagyon mert ez már életveszélyes!De csak a jobb oldali durva a másik nem.
Ja, hagyom is inkább. Szerelni való motor nem kell.
kitartást hozzá
értem én de ez belpiacos és nincs tul sok alkatrész, de hátha.Angliában van egy rakat.
én is kételkednék, keresgéljél hátha találsz használtat olcsóér, nekem szerencsém volt ezzel amit vaterán találtam, mondjuk még nicns rá szükségem, az enduro szetthez vettem majd ha lesz
az igen
hát arra már ráfér 1 felújítás lehet ha gyári benne minden
Hát szerintem sem valmi hú de biztonságosak.Nem hiába drágák a gyáriak. Én kételkedek
Most nézegetek egy KLX 650-est, csak úgy sokallom a benne lévő 52E km-t. Végül is csak 1 egy hengeres gép.
Sziasztok!
Van egy Honda ST 1100-em, szeretnék megismerkedni ilyen tupussal rendelkező motorosokkal, motorral kapcsolatos tapasztalat csere miatt. Ha valakinek van ilyen ismerőse akkor adok egy e-mail címet, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot: miklosizoltan94@citromail.hu
Gondoltam, hogy nem a féktárcsa fákról szedik az érett tárcsákat te.
jah 8e Ft-ért, azt elfelejtettem odaírni
29e
Vaterán nézz még szét, én most onnan rendeltem vadi új 310-es gyári tárcsát a drz-re, alkalmi vétel volt
phoenix te DRZ-dben hány km is van?
hát a gyárit is készítik de szerintem a gyári annyival jobb h. úszó tárcsa meg hogy le van hőkezelve, bár ezek nem tudom le vannak e amiket ez a srác gyárt....
kb 15e/db
megkerestem közbe amit Ő csinált, Trobee-nak hívják!
Ja csak ithon 2 szer olyan drága használtan egy kicsit kipotolnám és most tudnék ujat venni de "posta".phoenix szerintem elég borsosan csinála azokat meg nem?Szerintem amugy a 250es kawáké nem jó ezekre.
Én lehet nem merném mondjuk az életem ilyen készített tárcsákra bízni.
Hali
Nézd csak, ha szerencséd van, nála lesz. zxr 250 bontott alkatrészek
van 1 srác a drz fórumon, csinál féktárcsákat is, bármilyen mintával és mérettel! Lézerrel vágja ki meg mittudom én még mit csinál vele...
Bontókban próbálkoztál már?
Áhhh semmi!Hót ideg vagyok mert lehet nem tudjuk megrendelni a féktárcsát mert Magyarországba nem inportálnak.Küldtünk levelet hogy hátha ide is elküldenék de nem tudom mi lesz?!
mizu?