Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesz valami mocis tali a hét végén debrecenben
pontosan hol?mikor?
én is kb 80at mert szarakodott a motor.... beolajoztam a légszűrőt de elfelejtettem kicsavarni utánna és hát nem kapott szegény elég levegőt, aztán 1 bizonyos fordulat számtól kezdve nem ment sehova csak dadogott
estét, átszereltem utcára csaptam vele vagy 80km, jóidő volt ma
jóestét, megjöttem motorozásból :)
Nem kell kromoznom a leömlőket! Megtudom magamnak csinálni és tök olyan hatású lesz mint a kromozot.De rohadt sok munka.2 napja csak csiszolok.
ebből kell újat varázsolnom.
szia, én voltam.
köszönöm........
Több info az AB/CD honlapján.
Megmondtam vagy nem megmondtam? Nekem is csak a Yamahában tudtak ilyen "mini" motoros cuccot szerezni ami gizda testemre jó.
Sziasztok :)
Csak gondoltam szólok, h nagyon köszi, aki ajánlotta a Motorarzenált, meg a Yamahát :)
Megvan ami kellett, ééééééééééééés a Yamahában életemben először találtam olyan bőrkabátot és kesztyűt is ami teljesen tökéletesen jó rám Úúúúúúgy örültem Kesztyűt majd mihelyt tudom be is szerzem. Találtam kupakokat is, elég jó árban is, úgyh tiszta hawaii volt minden Mostmár célirányosan fogok gyűjteni
Sziasztok.
Mikor lesz a Coránál az évindító motoros gyakorló nap a rendőrök rendezésében?
Na mi van kihalt a topik?
Jó reggelt vagy inkább ebédet?! Nem sokán forma 1
kopasz001 ma ha jól láttam motoroztál Debrecenbe..... hát meg kell mondjam őszintén isten hangja van a gépednek.....
Te jöttél dél körül Ebes előtt Szoboszló felé?
hát lehiszem. Na akkór nem tudtad élvezni maximálisan. Na majd ha megtakarítottad hát ha majd tudsz menni egy igazi karikát!
Hát elég fosul hebegett habogott. Néha meglódult, akkor meg olyat rántott, alig bírtam kapaszkodni. Több mint 8 hónap kihagyás után ez így nagyon fasza bevezető volt mondhatom. Tiszta kezelhetetlen volt.
Akkór volt egy hangja, ha csak pár henger ment.
Egyébként valami nem fasza, ép csak próbakört tudtam menni a géppel. Középső 2 henger hol megy hol nem megy. Vagy csak üzemanyagot nem kap rendesen. Majd holnap kiderül, gyertya és karbipucolás. Ájjjj pedig ma legalább a háromnegyed tankot ki akartam motorozni.
lehet csalódtam akkór vizuálisan!
Értem. Hát a balesettől semmiképp, mert csúszott a motor a nagy pusztába, semminek nem ütközött. Max az téveszti meg a szemeket, hogy a slick ami rajta van, nagyon hegyes és olyan hatást kell mintha a nyaknál meg lenne rogyva a hűtő irányába. De ez csak vizuális csalódás.
Hát én csak kérdem mert tényleg elég meredek a villa szög meg mintha felnyomodott volna. Gondoltam ez a balesettől! De ha nem hát nem.
kedvences
jókisnemrossz rákendrollos hétvégét mindenkibe

ha minden jól megy vasárnap megyek ki a fődekre szítverni a motort majd csinázok simsonnyuszis kípteket nektek

amúgy meg fogd rá a nyuszira
én nem értek hozzá... felőllem akár állhat úgyis mint Juliban a gyerek
Atta a villaszögre utalt, killer pedig maga a villára. De nemtudom amúgy mi érdekeset találnak, normál gyári villaszög és villák vannak rajta.