én is kb 80at mert szarakodott a motor.... beolajoztam a légszűrőt de elfelejtettem kicsavarni utánna és hát nem kapott szegény elég levegőt, aztán 1 bizonyos fordulat számtól kezdve nem ment sehova csak dadogott
Nem kell kromoznom a leömlőket! Megtudom magamnak csinálni és tök olyan hatású lesz mint a kromozot.De rohadt sok munka.2 napja csak csiszolok.
ebből kell újat varázsolnom.
Sziasztok :)
Csak gondoltam szólok, h nagyon köszi, aki ajánlotta a Motorarzenált, meg a Yamahát :)
Megvan ami kellett, ééééééééééééés a Yamahában életemben először találtam olyan bőrkabátot és kesztyűt is ami teljesen tökéletesen jó rám Úúúúúúgy örültem Kesztyűt majd mihelyt tudom be is szerzem. Találtam kupakokat is, elég jó árban is, úgyh tiszta hawaii volt minden Mostmár célirányosan fogok gyűjteni
kopasz001 ma ha jól láttam motoroztál Debrecenbe..... hát meg kell mondjam őszintén isten hangja van a gépednek.....
Te jöttél dél körül Ebes előtt Szoboszló felé?
Hát elég fosul hebegett habogott. Néha meglódult, akkor meg olyat rántott, alig bírtam kapaszkodni. Több mint 8 hónap kihagyás után ez így nagyon fasza bevezető volt mondhatom. Tiszta kezelhetetlen volt.
Egyébként valami nem fasza, ép csak próbakört tudtam menni a géppel. Középső 2 henger hol megy hol nem megy. Vagy csak üzemanyagot nem kap rendesen. Majd holnap kiderül, gyertya és karbipucolás. Ájjjj pedig ma legalább a háromnegyed tankot ki akartam motorozni.
Értem. Hát a balesettől semmiképp, mert csúszott a motor a nagy pusztába, semminek nem ütközött. Max az téveszti meg a szemeket, hogy a slick ami rajta van, nagyon hegyes és olyan hatást kell mintha a nyaknál meg lenne rogyva a hűtő irányába. De ez csak vizuális csalódás.
pontosan hol?mikor?