Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak 1:30-tól érdekes, mikor Fergie felpattan :-)
reggelt
reggelest
Baszod ez eszembe se jutott Ólomcipő esetleg?
lehet ez a 3.6 ilyen összeomlós fajta
Hagytam vóna inkább meg a régit
Nem tudnám berúgni azt a hatalmas köcsögöt.
Na igen a firefox nekem is szokott olyat, hogy összeomladozik csak úgy.
Nemhogy elcserélnétek a motorjaitokat egymással, aszt ha mégsem adja be, akkor simán visszacserélnétek
A szájbatekert firefox meg aztirja nekem ,h összeomlott
Most akkor mi lesz ? Világvége?
Áhh, ne pánikolj! Mi csak olyan papásan gurulászunk.
majd ha vége ennek a választási hercehurcának mert narancsárga köcsög fideszes KTM
Na csak föl mersz ülni a kátéemre?
Oks.A proptechnél csináltatom én is elviekben.Majd látjuk..
ha jösztök miskolcra előtte jelezd mert akkor óvatosan közlekedek
Nem izgat engem annyira ez a kérdés , h telefonáljak fűnek-fának. Harpi feldobta ez a holnapi motorolást, h nézzük meg ezt a miskolci apriliást, h megcsinálja -e gyorsba? Ha jobban rámegyek az ügyre, akkor a proptechél csináltatom meg , de mondom sztem alig van jelentősége a dolognak, úgy is jó , ahogy most van.
phoenix87@gportal.hu
írd meg, holnap megmérem és írok h. mi van, na mentem aludni!

Sziasztok!
am de Hb.-ba lakom.
adj 1 mailcímet oda írok címet ha leugranál érte.
Akkor fasza A ceglédieket kérdezd meg mert állítólag ott is raknak térképet fel..Egy telefont megér a dolog..fanatic
te nem vagy hajdúbihari ugye? mert akkor az árba még a postát is bele kell kalkuláljuk ha kelleni fog
Nekem ott rárakta, amikor kihoztam vacsiújban, mer az itteniek azért is pénz akartak. A dobokat is feltették volna , de montam , h az megy nekem is.
Nem mond semmit, valszeg azt sem kérik , h indítsd be.
Vámospércs, Debrecentől 20ra kelet... xD
rendbe. am haveromtól kérdezgetted itt galériába a tőlem származó féknyerget+munkahengert hátúlra (stuntolni) már csak onnan ismerős a neved kiderűlt. Neki is drz-je van ilyen csővel :)

am helyileg hova valósi vagy Hb-n belűl ?
nah holnap megmérem és megmondom estefele h. kell-e okés? DRZ-re menne :)
kössze
hátsóra most jelenetkezett vevő, első még megvan.

drz-re megy? szerintem oda pont megfelelő magas villa miatt.
Mér neked rajta van az akra térkép..Vagy nem?Arra már rájöttem,hogy ha a tompító benn van akkor nem lengedezik viszont jobban szeretem tompító nélkűl a hangját..Kíváncsi vagyok a kpm-nél mit szólnak hozzá?