Hali Z!
Ezek a motor szervizesek mennyire elfoglaltak Úgy látszik nálluk nincs válság! Na mindeggy, ha esetleg egyedül félsz elmenni szivesen elkisérlek !Szerdáig szabin vagyok,meg hát a diagnosztikát rá rakatnám az én motoromra!
Ne csodálkozz..mikor 1,2-ért már k6-k7-es gixer hacázakat lehet venni..Lementek a használtmotor árak nagyon.Nem éri most meg eladni semmit,kivéve ha nagyon kell a lóvé
óóóóóó,bocs.... .... azt hittem valami motor gyülölő... dudálgat...
figyu,hétvégén megkereslek és iszunk egy coca colát, szólok majd a repsol kollégának is.....
ja vele össze gurultunk hétvégén..(ha megvan a számom dobj már 1-smst mert a tied nincs meg!...
na most lépek mert még csak most jöttem a melóból,és már mindjárt mehetek vissza....
kereslek hétvégén, Nóóóbiiiii
2007-ben árultak ott egy ugyanolyan 400-as gsxr-t mint a tied, csak full szürke vagy ezüst színben. Sokáig úgy volt, hogy azt veszem meg, de aztán mégsem az lett.
Hát ha olyan beállítotságú mint én motor terén akkór jó szerelő!alapos, nem bízza a véletlenre, tapasztalt ...... ilyen szerelő kell nekem, meg remélem 4 év mulva nekem is meg lesz a papíros erről a melóról.
Ezek a motor szervizesek mennyire elfoglaltak Úgy látszik nálluk nincs válság! Na mindeggy, ha esetleg egyedül félsz elmenni szivesen elkisérlek !Szerdáig szabin vagyok,meg hát a diagnosztikát rá rakatnám az én motoromra!