Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény cica. Tudod legalább kié volt, vagy csak odament ott volt és kész?
Azokhoz akiknél a Husqvarna is van amit belinkeltem múltkor? Jaja megyek, az jó lenne. Eá is érek úgyhogy királyság. Mindenképpen utcai supermotot akarok venni amúgy is, úgyhogy akkor marad az olaj nekem.
nem
pénteken a dogok kinyírtak egy macskát
szombaton kicsit sok volt a 2/1-s gumibogyószörp meg a körte, akit Vilmosnak hívnak
vasárnap meg csak hálát adtam az Urnak, hogy élek

és itt volt motorozás?
nem aludtam el, csak a "szájbarágóskurvaanyjafreemail"-el kínlódom
valami kibaccott ctag.hu-ról kér valami datacollectort, vagy mia nyomorékfaxopóságos információt
felvillan a bejövő képernyő aztán se kép se hang....
volt motorozás?
és pont akkor írtál mikor írtam
Amika hol van? elaludt?
szép március 1-ét mindenkinek
Ha engem kérdezel, az a Motul jó mindenbe, főleg nyáron.
Nem tudom ,h mit veszel utcázni, de ha beletöltöd, nem baszod el vele.
Holnap délután lehet megyek Palcsihoz, Te akarsz jönni?
enyémben is kék szinű
sziasztok ! azt akarom kérdezni hogy nem baj hogy kék fagyállót tettem a motorba? nem basza szét a hengert?
mert akkor lecserélem!
reggelt
így vigyázz velem
B@szod: Győr-Debrecen másfél perc alatt.

Te tudsz valamit.
tessék itt van a 4. topik
Sziasztok
Megvolt az idei első mocizás! Iszonyat jó volt végre, voltunk össze-vissza hosszúpályi létavértes román határ környéke az iylen kis kanyargósabb szakaszok miatt Egészen este 10ig nyomtuk, 150km össze jött gyorsan. Román határnál kaphatták mikor 200-al mentünk feléjük...
Azt azt.
Na az király. Akkor valszeg megtartom.
na jó éjt
nekem is ilyen van, teljesen jó utcai sm-elésre
Szevasztok

Zéé szerinted supermotokba jó a Motul 5100 15W50-es olaj vagy valami még jobb kell beléjük? Azért kérdem, mert a jövőhéten jönnek megnézni a kawát és ha megveszik, nem tudom tartsam-e meg az 5liter Motult vagy adjam vele.
Szerintem meg inkább egy Pongrátz Gergely legyen egy fiatal példaképe mint az ilyen Fekete Pákó és az ehez hasonló médiagecik..Pártállástól,vallástól,felekezettől függetlenül..
Igy van . Az egész média szarásig tele van a politikai pártokkal. Aki a hazudozásaikra kiváncsi, az elég ha bekapcsolja a tévét, v megnyitja a zsindexet.
Egy motoros oldalra idehordani ezt a sok szart, finoman szólva is , nem annyira szerencsés.
Szeva Harpi!

Egyetértek,motorozzunk! Csak jólesett látni,hogy egy olyan ember aki 56-ban sokmindent megélt bízik a fiatalokban és ezt meg is könnyezi.Gondoltam megosztom másokkal is,persze akit érdekel!