Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső Balu!
Szerintem a politikát haggyuk ki a topicból/Szerintem nincs értelme!/Inkább motorozzunk !
Csá!
Megmutatni nem tudom mert már rég eladtam! Egy biztos az SV egy út kezdete ami elvezet a jó motor,motoros-ig !
Szepek a gepek.
Ha eletkoromnal fogva nem vehetnek csak 250 ccm korul motort, tuti a Kawasaki 250es lenne az.
Egy tényleg megható jobbikos videó Pongrátz Gergellyel jobbik .Már csak azért is aktuális mert most volt a Jobbik programismertetője Db-ben.
Egy kis palmetta..Gyurkáék vadonatúj zenekara.. Palmetta
Az fasza MEnni akartam én is de nem vagyok még zsír új úgyhogy inkább a sbk-on koptattam a gumikat,abból nem lehet baj
sziasztok, megjöttem motorozásbóóól
Óóóó az a tisztátlan becsület.. moszad
Jó kis dr.sardonicus videó.. Tolják benne egy vtr-rel is..Demons
Nem tudom mennyire olcsóak de a japánok sem túl olcsóak ezek szerint..Legalábbis ami a vtr-t illeti..
Na jó megyek inkább motorozni
Mert az olaszok aztán baszott olcsóak....
Nem szégynelősek kimondani az biztos!
Asszem akkura 45-öt mondtak neki,gyertyára 8500/db de nem tudom hol nézte..
Na igen..1,5 alatt nem veszel 2005-ös évjáratú motort..Max.2002-2003-ast de azt meg érdemes jól megnézetni mert elég csúnyán rá lehet faragni.Egy kollégának valami irdatlan összeget mondtak akksira illetve gyertyára sp-hez..
Olyan 1.4 körül vannak most árban dehát nem tudom! 8-9 éves motorért...
Nekem lett volna lehetőség egy cserére és még dobott volna a srác rá vagy 300 gurtnit de gyanús volt a dolog ezért inkább nem mentem bele a cserébe..
Mondjuk az ára sem szarral gurít..
Sp ből mostanság a kínálat is elég gyatra!
jó szép nem vagyok egy sportmotor fun inkáb a naked de ez ott van...
Anno én nézegettem az sp-t de 1,4 körűl volt az ára persze ez évjárat és állapotfüggő..
Jó sp jó áron.. sp2
Pedig szerintem az sp-nek lentebb van a kormánycsutkája.. Az f-es más tészta lehet szerintem.Az olyan so-so..