Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hejte

én ezt úgy ismerem hogy:
péntek van, Dallas van, Jockey-ék b@sznak az avarban
sör, bor, pálinka,
hű de bevagyok állítva,
mindegy mint mond Tóth Kelemen
inni kell rendszeresen
Igyanak vizet az állatok!
Hát az már nincs!
Péntek van, Dallas van, Bobi és Pamela szúrnak az ablakban.

Ja de már nincs is Dallas.
Jó reggelt.

Ó még ám tényleg ma lett 2 éves a mi kis totyikunk.
Mi van itt E?Péntek van oszt semmi aktivitás, semmi energiázás!?
vízet!
mit iszunk?

péééntek
Hali mindenkinek!Hát akkór ünnepeljük!
Jóreggelt!
Háj pupákok!
Ma kétéves a topik.
Csoki, jó éjt.
na lépek én is! jó északát!
Hello!Amugy olyan volt a mikutyánk is, az is ugrotta a keritést ugy halt meg hogy kiszökött és nyulat fogtak be hálóval és öt is terelték arra az első hálót átugrotta de a második kifogott rajta és lelőték és ezt egy vadász mesélte el és tudjuk is kitette!Apa felkente a falra az ürgét mert levágta az órát is és azért régen löszert kaptak!
Hali.
na mentem aludni!
holnap 4:10es kelés, utána meló, utána asszonyozás
na szevasztok!
hát annyira nem szelíd idegenekkel helyből át tudja ugrani az 1,80as kerítést elől ha ki van engedve a kennelből
Nagy mackó.
szép kudzsó!De szerintem szelid, jámbór fajta!
nekünk nincs macskánk hál istennek csak ez a kaukázusi utánzat
Na az enyém szétkapná a szekrényt is az egérért. Nyáron elbújt előle az egér egy vakond túrásban ez meg vagy 20cm-re leásott érte.
Enyém is ilyen volt, néha napokig görcsben volt a gyomrom, él e még egyáltalán csórikám. Aztán tavaly februárban véget vetettünk ennek, elvittük ivartalanítani. Azóta 24 órából 20-at bent szundít a helyén. Igaz csak télen, nyáron kb 16-ot alszik.
Ja meg a kis kitekat zabálo ugy elvan kapatva hogy volt egy egér a konyhába ás megfogtuk a macskát hogy a nagy killer majd ő oszt mikór bedoptuk a konyhába hony na azért fogja el még elkezdett kinkeservesen nyávogni hogy ő onnan kiakar jönni!Az egér meg ot nézte hogy de luzer macska, szal gyilkos a cica.
Há na!Ez anyira elvetemült kis luvnya vadász hogy tavasszal hetente jár haza akkór is 5 percre kajálni utánna megy vissza a nőjéhez!meg akkór olyan gebe a rsoz macsak hogy a poc elviné!