Sziasztok! Keresek Yamaha R6-ost kék színben, lehetőleg minimum 2005-2006 os évjáratot. Ha valaki esetleg tud valamilyet a környéken vagy akár messzebb az légyszíves szóljon. Előre is köszönöm!
Háj
Velem nem sok érdekes. A múlthéten se nyertem a lottón, meg ezen a héten se fogok, mongyuk lottót se vettem. Ezért a motoros világkörüli utam folyton halasztódik
Leginkább pitbájkozással b@sszuk el az időt.
Hello
Látom nem sikerült megérteni Balu koma múltkori mondandóját. Nem az a baj, hogy te vagy valaki, bárki, akárki ide ír. Azzal nincs baj. Hanem az a baj, hogy úgy jöttetek ide a társaddal, hogy oltogattátok és fikáztátok egymást. Na erre nem voltunk kíváncsiak.
na de én lépek is mer a végén még meglincselnek .tényleg bocsi h beírtam ide.ne haragudjatok .én kérek elnézést és az én kurva anyám .pedig megígértem h nem teszem
Megjött már a csomagunk?
Holnap Debibe dolgozok, vinném a kincset Kárcsinak
Velem nem sok érdekes. A múlthéten se nyertem a lottón, meg ezen a héten se fogok, mongyuk lottót se vettem. Ezért a motoros világkörüli utam folyton halasztódik
Leginkább pitbájkozással b@sszuk el az időt.
Rég jártam erre..
Mi zu veletek?
Látom nem sikerült megérteni Balu koma múltkori mondandóját. Nem az a baj, hogy te vagy valaki, bárki, akárki ide ír. Azzal nincs baj. Hanem az a baj, hogy úgy jöttetek ide a társaddal, hogy oltogattátok és fikáztátok egymást. Na erre nem voltunk kíváncsiak.
csak ilyeneket találtam
na de én lépek is mer a végén még meglincselnek .tényleg bocsi h beírtam ide.ne haragudjatok .én kérek elnézést és az én kurva anyám .pedig megígértem h nem teszem
remélem mindenki motorozik ebben a gyönyörű időben
a fiúknak pacsi , a lányoknak puszi szóval adok magamnak egy cuppantóst
South Park rulez!
azt hittem hogy újabbak is készültek..... miután lerúgtad róla a dolgokat