Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem már elvesztél.
Jóreggelt
Csiribiri csiribiri zabszalma - négy csillag közt alszom ma.

Csiribiri csiribiri bojtorján lélek lép a lajtorján.

Csiribiri csiribiri szellő-lány - szikrát lobbant, lángot hány.

Csiribiri csiribiri fült katlan - szárnyatlan szállj, sült kappan!

Csiribiri csiribiri lágy paplan - ágyad forró, lázad van.

Csiribiri csiribiri zabszalma - engem hívj ma álmodba.

Ezzel sem kell térdkoptatót koptatni a Mátrában.
Ekkorát vegyé', ezt nem növöd ki hamar, meg nem szarik be rajta semmi
Jajjj de jó. Köszi a felajánlást, szóljál amikor mész, megyek én is. Legalább látom élőbe melyik gép mekkora meg ilyenek.
Hallod, szoktam menni ezekhez, ilyen-olyan dógotat bótolni, van úgy h havonta.
Ha pont ráérsz elviszlek.
Ezekhez bemégy, aszt meglátod mi van ott ,összeesel
Vagy 40-50 mindenféle motor az udvaron , a fészerbe, a sátorba , meg vagy másik 100 szétboritva mindenfelé, amerre csak nézel
Csápacsi.
Fasza.
jaja ien fiatalon még nincs annyi tapasztalat

na mentem aludni szaisztok
Baszod, ha Te is leélsz vmi motorosokkal bandázva bő huszonöt évet, majd jobban vágod , h ki kicsoda.
Nem kell rohanni, mindig vannak ilyen vasak nálluk, ha pont nincs, akkor egy hétenbelül hoznak.
beszarok rajtad Z, te ismersz mindenkit na majd lehet én is ha annyi ideje fogok majd motorozni mint TE
Na ez nagyszerű. Már csak gyorsba kéne egy vevő a kawára.
Ezt a Bencsik tesók árulják. Az idősebbik kibaszottúl vágja a Husaberget meg a Husqvarnát, a kisebbik inkább japókkal bótol. Szte nem tudsz tőllük lehetetlent kérni, h vmi alkatrész kell.
csak nemtudom ezekhez a régebbiekhez mennyire találsz alkatrészt ha kell vmi hirtelen
Külföldi papiros azért ennyi. Tavaly egymás után 2 ilyen gépről csúsztam le. Egyik szintén 320 volt, másik meg 360.
jó olcsó, gyanúsan olcsó....
ÓÓÓ szent kenyér. SM 610
Nekem is kibacottúl bejőtt mikor simogattaam, mint 1 hülyegyerek még szerencse hogy farmer vót rajtam
Óhhhbeszép! a Dukiblokk meg ottfigyel benne
Szoktam néha spanolni egy palival, aki többszörös magyar bajnok volt anno a cr500-zal a maga idejében.
Kérdeztem, hogy nem törted soha össze magad vele? Röhög, aszongya: Kondi kell hozzá, meg bátran kell húzni a fülit.
Gyurászik Laci az
Emlékeztek mikor még csórók vótunk, mint ha csak most lenne
há nem hétköznapi embernek való motor az 500 2t cross