Nem használtat vettem és mivel nagyon segítőkészen álltak hozzám nem is alkudtam. Fogok én még oda menni és másoknak is ajánlottam már, megérdemlik
Bár mindenütt így állnának a vásárlókhoz...
Félre értettél a királyra nem mennék hanem szombatra lett volna aktuális a meginvitálás de azért köszi mint már írtam 1000 örömmel mennék akár 2-3-4 napra is de csak ha melegebb lesz
Sziasztok!
Ma megkerestem azt a gumiszervizet amelyikről itt olvastam nálatok és meg is vettem az új gumimat. Ajánlani tudom én is, rendesek, segítőkészek és nagyon precíz a szerelő gyerek, látszik, hogy ő is motorozik. Mindenki találhat megfelelőt a pénztárcájának (vannak jó állapotú futott gumik is) és méretben is nagy a választék. Vámospércsi út 32sz (Budai Nagy A. kereszteződés után 200m-re balra a szervízúton) meglátszik messziről.
Érdemes náluk szétnézni
Kedves Norbi!
A hétvégén, vasárnap szeretnénk a királyhágóra motorozni közös ismerősünkel Zoltánnal! Nagyon szeretnénk ha te is velünk tartanál,és eggyütt motorozzunk ezen a pár órán keresztűl!
Tisztelettel motoros barátod: harpi!
Áááá oda nem megyek az még korai nekem viszont ha már 20 fok körül lesz csak ki kéne menni 2-3-4 napra akár pünkösdkor,húsvétkor,stb juni-júli körül meg a Nyiregyiek terveznek egy Horvát túrát aszem oda csatlakozunk
Bár mindenütt így állnának a vásárlókhoz...
tegnap délután én is menni akartam, de "Krisztiánunk" járőrözött, ígyhát
A tavaszi túrát tényleg jó volna összehozni,én is benne vagyok !
Ma megkerestem azt a gumiszervizet amelyikről itt olvastam nálatok és meg is vettem az új gumimat. Ajánlani tudom én is, rendesek, segítőkészek és nagyon precíz a szerelő gyerek, látszik, hogy ő is motorozik. Mindenki találhat megfelelőt a pénztárcájának (vannak jó állapotú futott gumik is) és méretben is nagy a választék. Vámospércsi út 32sz (Budai Nagy A. kereszteződés után 200m-re balra a szervízúton) meglátszik messziről.
Érdemes náluk szétnézni
Megnézed nekem azt a fehérköppenyt és nadrágot?
A hétvégén, vasárnap szeretnénk a királyhágóra motorozni közös ismerősünkel Zoltánnal! Nagyon szeretnénk ha te is velünk tartanál,és eggyütt motorozzunk ezen a pár órán keresztűl!
Tisztelettel motoros barátod: harpi!
Így megfelel?