Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak én üvöltözök, belefásúlt már ebbe a szarba mindenki.
Mindenki csendbe van!
Háááááj ,, , , , ,
szebb jövőt
szép napot
Jóóó reggelt.
Nem használtat vettem és mivel nagyon segítőkészen álltak hozzám nem is alkudtam. Fogok én még oda menni és másoknak is ajánlottam már, megérdemlik
Bár mindenütt így állnának a vásárlókhoz...

tegnap délután én is menni akartam, de "Krisztiánunk" járőrözött, ígyhát
Mógen Niggerek!
remélem alkudtál ha használtat vettél jó fejek amúgy tényleg
Tiszta barátok közt.
http://www.youtube.com/watch?v... készüljé fel a hangulatra
Az biztos rám jön majd Minnél trógerebb annál jobb Még a frizurát is mágenheimre kell majd vágatnom
Semmi porblem... bizti nem használtad az előzmény izét... jár így az ember....
Ok mondjuk ami rám jön az rád.... .
e mán jóóóó.....
Jövőhét szombatra.
Ó elnézést !
A tavaszi túrát tényleg jó volna összehozni,én is benne vagyok !
És ha vinnénk néhány homárt az Andrássy útról? Lehet jelentene néhány fokot pluszba?
Meg mikorra kell E
Félre értettél a királyra nem mennék hanem szombatra lett volna aktuális a meginvitálás de azért köszi mint már írtam 1000 örömmel mennék akár 2-3-4 napra is de csak ha melegebb lesz
Sziasztok!
Ma megkerestem azt a gumiszervizet amelyikről itt olvastam nálatok és meg is vettem az új gumimat. Ajánlani tudom én is, rendesek, segítőkészek és nagyon precíz a szerelő gyerek, látszik, hogy ő is motorozik. Mindenki találhat megfelelőt a pénztárcájának (vannak jó állapotú futott gumik is) és méretben is nagy a választék. Vámospércsi út 32sz (Budai Nagy A. kereszteződés után 200m-re balra a szervízúton) meglátszik messziről.
Érdemes náluk szétnézni
E!
Megnézed nekem azt a fehérköppenyt és nadrágot?
Kedves Norbi!
A hétvégén, vasárnap szeretnénk a királyhágóra motorozni közös ismerősünkel Zoltánnal! Nagyon szeretnénk ha te is velünk tartanál,és eggyütt motorozzunk ezen a pár órán keresztűl!
Tisztelettel motoros barátod: harpi!

Így megfelel?
Áááá oda nem megyek az még korai nekem viszont ha már 20 fok körül lesz csak ki kéne menni 2-3-4 napra akár pünkösdkor,húsvétkor,stb juni-júli körül meg a Nyiregyiek terveznek egy Horvát túrát aszem oda csatlakozunk