Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg vót egy ilyen, meg egy kettőkilencvenhat is , cak ahhoz nincs képem.
Huu de jó, megnyugodtam.
mi kedvelünk az a lényeg
De olyan jó dolog mikor adott egy társaság valahol és ilyen nagy dumás spuri kölykök beleokoskodnak az eladó motorok témába és mondanak néha akkora marhaságot. Olyankor én, néha számra pontosan "ááá ez nem így van, mert ezen meg ezen az oldalon is ebből meg ebből van ennyi meg ennyi ennyiért" Onnastól kezdve már egyből menekülnek azzal a szöveggel, hogy jó végül is nem lényeg. De azért 2 perce még vérre menőleg állította a marhaságot. Sokan vajon miért nem kedvelnek engem?
okés
Igen igen abban a kategóriában nehéz tudom.
de ennek ellenére szeretem
mániákus
annyira nem pihe ebben a kategóriában, sőt nem is igen van 400as, 450es SM ami ilyen nehéz lenne mint a drz
Én hallod bármelyik motoromat megvettem, nemsoká ültem is gép elé, eladó motorokat nézegetni.
Ami még az ülésmagasságán kívül nagyon bejött, az kis pihe súly. Annyira könnyű a ninjához képest, hogy az valami hihetetlen. kb a volt kis ninjám súlyával vetekszik, az 141kg szárazon. Na ez a súlykategória az amivel bárhol bármikor elboldogulok. A hatosokkal bizony adódott már olyan szitu mikor haver segítségét kellett kérnem.
hát lehet hallod mondjuk mikor venni akartam a drzt én is naponta nézegettem és álmodoztam
én igen nemtom miért, már megszoktam, szinte minden nap végignézem az endurokat
a mostani magasság fasza tényleg csak ha ráülök nagyon összeűl, hátha még jön az asszony is ketten 130 kilók vagyunk
Én 2 éve napiszinten nézem a hirdetéseket. Lehet már függő vagyok?
ti állandóan a hirdetéseket bújjátok? én mióta megvettem az enyémet azóta kb 2x néztem széjjel
A tiednek a mostani magassága teljesen fasza. pl a kawámról nem ér le annyira a lábam.
Na ezen a fajta megoldáson én is jót nevettem tegnap. Nagyon ötletes.
ez király
hát szerintem te csak a végsebességgel nem lennél elégedett... bár ki tudja.. meg a magasságával.. bár még mopst emelni fogok rajta vagy 2 centit
Az fasza lenne. Nagyon ki kellene már próbálnom egy DRZ-t, hogy megkapjam a végső löketet és vagy totál rabja leszek, vagy esetleg tovább már nem szeretnék azt. (bár utóbbit nem hinném)
de majd ha eljő a várva várt tavasz és lesz közös motorozás, lehet szó motorcseréről 1 kör erejéig
kawa-ROTA-kapa