Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor megyek beindítom a falcot, úgysem durúzsolt mostanában.Csak az a bajom,hogy még mindig nincs rávarázsolva az új dob, no de megy az a gyárival is!
No kiszáltam! Megyek haza,otthon meg még mindig nincs netem !
Nem komfortoskodok szánkóval, lecsúszok egy reklámtatyóval is , v egy tévéplexivel
Ok Ha bennevagy mehetünk
Esetleg felkötjük hátra a szánkót,oszt csúszunk eggyet !
Akkor vasárnap Királyhágó ?
Hétvégén már lesz egy csomó fok, lehet strandpapucsban verni neki
Van egy kispolskim 40pézért, v vegyél egy ilyet
Lavórt is kellett volna föltenned, mert Ami el fog cseppenni.
van itt pár kép ,gondoltam feldobom, hatha valakinek tetszik.
Láttam már a Bimotát is, a Ducatit, Suzukit, Yamahát, Hondát, mindegyiket. Itt a sportmotoron fent van mindegyik.
Nah léptem edzeni,utána meg melózni,hogy a jó kis gyikivel pénteken legyen mit elinni..
Majd vagy jövök vagy nem de az biztos.
Csumigumi!
óóóó he mindíg azok az erkölcsök..
Nézegettünk alkatrészeket hozzá de elég nehezen volt beszerezhető hozzá sokminden.Mikor megállt nem nagyon volt rá pénzem mert akkor vittek be sorkatonának,miután leszereltem meg kisebb gondom is nagyobb volt anál
2005-ben jött a nagymasina úgyhogy porfogó lett a garázsban.2008-ban eladtam valami 40-ért,hogy ne rakosgassam
rajtam nem múlna de hát az erkölcsi normák nem engedik
óóó micsoda rumáncos beállítottságú fióka
Ne vegyél fel alsót..Az az igazi őrület..
megállt mint a hal szeme

és teljesen megállt? offra? segíthetettlen volt?
nekem is kellene a Gyiki ruha ügyben
"őrült műtősnő" akarok lenni, zöld felsőm van, de alsó nincsen...
a gondoknőnk meg nem tud adni, mert mindenki nagyseggű és nincs S-s méret
Sajnos nem érezni a tavasz hűs szellőit!
Én anno egy honda mbx 125-tel kezdtem,ment is egy egész hónapot majd megállt mint a hal szeme..Mindazonáltal szerettem mert egész jó kis motor volt,csak le volt harcolva kicsit..Asszem 2008 őszén vitték el.
nem beteg szinte teljesen megvan halva
nagyon sajnálom mert nagyon tetszik, olyan kis törékenyebb a másokhoz képest

csináztam fotókat a "gépparkról" majd lövök ha eszembe jut megpendrájvolni a laptopról
akkor az nem sok semmi

tegnap volt discoveryn a "Csúcsmotorok" c. műsor... volt benne a BMW, meg a Kawasaki gyár nagyon tetszett láttad?