Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tudok 1 gumist a vámospércsi úton, én is ott szoktam venni használtgumit, jó árban vannak, alkudni kötelező
Sziasztok.
A Füredi utca (Vénkert, Újkert) környékén keresnék garázst 1 db motor részére, hosszú távra.
Ha tudtok valamit, itt elértek:
verpe@freemail.hu
Köszi a segítséget!
hali!
Nem lakik közületek valaki Balmazújvárosban vagy a közelében?Kellene egy kis "motoros segítség"

Előre is köszi
Nick: gtr323
Név: Petike
Telefonszám: 20/5756-046
M
egye, régió: Magyarország, Hajdú-Bihar
Lakóhely: Debrecen
Motor:: Honda Varadero

Ismeritek ezt a gyereket? Egy hírdetésemre ilyeneket irogat nekem e-mailben:

"Szeva!
Csak pontosítok az ajándékba kapott táskáddal kapcsolatban: 19.900 Ft volt a Shoxnál 2 hónapon keresztül, talán még most is annyi. Ha el akarod adni, egy kicsit lejjebb kellene vinni az árát... :)"

"Hülyegyerek, add el akkor. Sok szerencsét, szükséged lesz rá!"

Csak így névtelenül lehülyéz, nem szeretem az ilyet!
venni, vagy eladni szeretnél?
Nem tudjátok, hogy Debrecenben foglalkozik-e valaki használt motorgumi értékesítéssel?
E!
Tanulság
Amerikai iskola, a tanítónő feladja a házi feladatot: Másnapra mindenki gyűjtsön egy tanulságos történetet a családja történetéből. Másnap:
- No kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti családotokban ?
- Egyszer vittük egy nagy kosárban tojást a vásárra,de kiesett az egyik kerék, a kosár kiborult, és az összes tojás összetört.
- És mi ebből a tanulság ?
- Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani !
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
- Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra, de megbotlott a ló, a kanna kiborult, és az összes tej kifolyt.
- És mi ebből a tanulság ?
- Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani !
- Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe ?
- Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnámban, és egy nap a vietkongok lelőtték a helikopterét. Nem volt nála más, csak egy üveg whisky, egy géppuska, és egy dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta a whiskyt, nehogy kárba menjen, ha a becsapódáskor eltörik az üveg. Amikor kikászálódott a roncsok közül, látta, hogy száz vietkong vette körül. Hatvanat lekaszált a géppuskával, de elfogyott a tölténye. Harmincat megöl a macsétával, de az aztán kicsorbult. A maradék tizet kénytelen volt puszta kézzel megfojtani.
- Jézusom, kicsi Joe, mi lehet ebből a szörnyűségből a tanulság?
-NE BASZTASD BOB BÁCSIT, HA RÉSZEG!

Jaja,fennt van a honlapjukon..Mondjuk mire nekem kell addigra lesz szervizes szerintem..
Na ott oszt kérdezheted úgy hallottam szervizest keresnek .
Oksa,megkérdezem mennyi majd a hivatalos szervízben és ha drága nagyon akkor nálatok megcsináltatnám.. Gondolom be is pecsételhetitek..
Amúgy mizu...
császtok!
gyááá 60 km-t vertem a kölcsönmotorba...:D:D szarráfagytam,tiszta víz vok de megérte...
na jól van hagyjuk a témát mert teljesen kiborulsz.... nekem oszt 8 hogy milyen....
Pontosan passz
olajmennyiségtől,fékolaj minőségétől függ a szűrőt meg kell kérdeznem , munkadíj kb 6000.-Ft
Mennyi lenne a szervíz nálatok kb?Minden ami ilyenkor kell kell bele,olaj,o.szűrő,fékfolyadék stb?
Én fogalmaztam hülyén mert a hidraulikus kuplungra gondoltam és nem a váltóra természetesen..
dehogynem
Gondolom akkor Ti nem is foglalkoztok Tuono szervízzel?
Szeva!

Köszi,így már hivatalosan is megbizonyosodtam róla.
szrvíz=szervíz
nem száraz kuplungos hanem száraz karteros
nem ugyanaz
nem a blokkba megy az olaj hanem egy olajtartájba kell felönteni.
Oláh Jocó megcsinálja rajta a szrvízt ha kell vagy mi is
Akkor csak jól gondoltam.... olyan mint a Ducati száraz kuplungos... engem ez [28182] a hozzászólás kavart meg
Szép jó reggelt!
Gabi nem meünk egy kicsit moccozni...mer én mindenféle képpen meek csak mondom megkérdem nem e jössz